Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
“Bu gün çok kişinin ismini dahi unuttuğu bir siyasetçiden bahsetmek istiyorum. Eski Sağlık bakanı Mhp’li Osman Durmuş. Adnan Oktar Grubu'ndan Oktar Babuna'nın 1999 yılının yaz aylarında düzenlediği ilik kampanyasına karşı çıkan dönemin Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Babuna'nın kız kardeşleri tarafından tehdit edilmiş o dönemler.

Kanser olduğu gazetelere verilen ilanlarla duyurulan Oktar Babuna için babası Prof. Cevat Babuna, ilik bulunması amacıyla büyük bir kampanya başlatmıştı. O kadar çok duygu sömürüsü yapmışlardıki Tüm Türkiye seferber olmuştu nerdeyse.. Yetkililerden 1 kişi Hariç.. (Sağlık Bakanı Osman Durmuş)

İnsanımız çabuk kandığından özellikle büyük şehirlerde düzenlenen kampanyaya çok büyük destek verilmişti. Ancak toplanan 160 bin kan örneğinden 120 bin örnek kanın ABD'ye gönderildiği ortaya çıktı. Örneklerin gönderilmesine ısrarla karşı çıkan MHP'li Sağlık Bakanı Osman Durmuş'u her kesimden insanlar eleştirmişti. Oktar Babuna ne oldu dersiniz?

Oktarla beraber İsrail ajanı olduğu ortaya çıkarak hapse atıldı.. Gelelim Başka önemli bir konuya.. 1999 Depreminde İsrail sağlık bakanlığı apar topar Türkiyeye 120 bin kan gönderir, (Tarihlere ve kan sayılarına dikkat) Kan Türkiyeye talep edilmeksizin ulaşır ama Sağlık Bakanı Osmna Durmuş derki Babunaların Topladığı kan Amerikaya kaçırıldı aynı sayıda kan İsrailden geldi..

Ben ülkeme, Türk vatandaşlarıma Yahudi kanı verdirmem.. kan olmadığı için ölecek varsa adam gibi ölelim, ama Yahudi kanı verdirmem der ve geri gönderir.. O dönem anormal derece eleştirilir.

(En Başta Masonlar tarafından) adam ne kadarda haklıymış değilmi? Kimbilir o kanda neler vardıda bizi hasta edeceklerdi?”

ALINTI 

Editör: TE Bilisim