İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Ömer E. isimli kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşini 6 kurşunla yaraladı. Ağır yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olay, gece, Topçular Mahallesi Hilal Sokak'ta bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer E. ile eşi Yeliz E. arasında evde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Ömer E. silahını çıkartarak 6 el ateş etti. Kurşunlardan ikisi Yeliz E.'nin kalçasına, diğer 4’ü ise sırtına isabet etti. Koca, olaydan sonra kaçtı.

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede polis ve 112 ekipleri geldi. Ağır yaralı olan ancak bilinci açık olduğu öğrenilen kadının tedavisi devam ediyor.

Polis olayı gerçekleştiren kocayı arıyor. Yaralı kadının daha önce kocasından şiddet gördüğünü öne sürerek polise şikayette bulunduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim