Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!
 Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık Ülkücülük üzerinden siyaset yaparak seçmeni kandırmaya çalışan AKP'li adayları sert bir dille uyardı.

Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık Yaptığı Açıklama ile Ülkücülüğü Kullanarak Açıklamalarda Bulunan Siyasileri Uyardı.

İŞTE O AÇIKLAMA

"Yaptığı bir ilçe ziyaretinde "Gerçek Ülkücüleri de temsil edeceğiz" diyerek boş konuşmada ne kadar usta olduğunu gösteren iktidar partisinin,her dönem müzmin son sıralarının adayı sözde hukukçu, sırf siyaseten oy kaygısı içinde oldukları için pis zehrini,ağzından çıkartıp  ne dediğini bilmez bir halde açıklamalarda bulunmuştur.  Teröristlerle pazarlık masasına oturanların, dibine kadar yolsuzluğa batmış, ülkeyi felakete sürüklemiş, kişileri ve grupları kutuplaştırmış iktidar partinin bu sefil adayının şunu bilmesini isteriz; Ülkücülük sade bir fikir değil,bir yaşam biçimidir.

Öyle herkesin ağzına alabileceği bir şey değildir. Ülkücülük üzerinden siyaset yaparak, hayatlarının her döneminde Allah rızasını kazanabilmenin peşine düşmüş gerçek Ülkücüleri aldatma ve kandırma peşinde düşenler ve bunu kullanarak yalancılıkta mertebe atlayanlar giderek çukurlaşmaktadırlar. Yüzsüzlüğün en üst makamında utanmadan açıklamalar yapan bu laçkalaşmış ağız sahibipleri ancak "mengri mengricileri", kucak kucağa oturdukları, Dolmabahçe'de ki terör işbirlikçilerini temsil edebilirler. Serseri mayın gibi ortada dolaşanlar, nerede patlayacağı belirsiz bir bomba misali, asalakvari hareketler sergileyenler, aynı gevezeliklerine devam ederlerse,Ülkücülerin çığlığının kulak zarlarını delip geçeceğini bilmelerini isteriz, bu ilk ve son uyarımızdır." 
Editör: TE Bilisim