'Yarin büyük gün, yarin almanyanin tarihinde bir ilke imza atmis düsseldorf ülkü ocaginin düzenledigi bayrak yürüyüsü var ve bu yürüyüs nasil ses getirmis nasil rahatsiz etmisse 12 vatan millet düsmani serefsiz kurum karsi yürüyüs düzenleyecek yarin.. 

Avrupadaki federasyona bagli 250 ye yakin teskilata soruyorum simdi;

"yarin tek bir vücut olma günü degilse hangi gündür !??? "

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Genel merkez teskilatlara tebligat yollayip her teskilat en son ferdine kadar bu yürüyüse katilacak diye emretmismidir ??? Genel baskan Baskomutan olarak bu yürüyüste yer alacakmidir??yoksa bu aralar kermesdi vs daha önemli islerimi vardir zati muhteremlerinin??
Yarinin ayibida gururuda bu 250 teskilatinda ayibi yada gururu olmayacakmidir?? 250 teskilata sahip bir federasyon vatan hainleri kadar olamayip oraya onbinleri dökemiyorsa birilerinin hala orada oturmalari abesle istigaldir, ihanetin , dibe vurmuslugun ta kendisidir! Matematik hesabi yapalim, her teskilattan 15 aile gitse 4 kisiden yola ciksak 60 kisi eder ve 60x250= 15000 kisi eder, egerki yarin federasyon,düsseldorfa onbinleri getirmiyor yada getiremiyorsa bin kere yaziklar olsun.. Tüm teskilatlar olarak sadece yarinki organizeye odaklanmasi gerekirken bazilari kermeslerde orda burda baskancilik oynayayacaksa yazikki ne yazik.....
Ama siz rahat olun, düsseldorf ocak herzamanki gibi gene dik duracak gene kalkan olacak bayraga ,vatan hainlerine inat...
vatan hainleri kadar olamayanlara inat.... Tanri türk kalabileni korusun ve yüceltsin...'

Editör: TE Bilisim