En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
 Yavrusunu kurtarmak için dakikalarca minik kediye seslenen anne kedi, polisin de yardımı ile yavrusuna kavuştu. Anne ve yavru kedinin buluşma anı ise oldukça duygulu oldu.
Sinop Limaniçi mevkisindeki rıhtımda bağlı bulunan teknelerden birine annesi ile birlikte atlamaya çalıştığı sırada denize düşen yavru kedi, yüzerek rıhtımın altındaki kayalıklara girmesi ardından burada mahsur kaldı. Olayın çevredekiler tarafından polise haber verilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti. Şubede görevli bir balıkadam da denizden rıhtımın altına girerek yavru kediye ulaşmaya çalıştı. Bu sırada anne kedi de uzun süre sesini yavrusuna duyurmak istedi.

Polis tarafından yavru kedinin mahsur kaldığı yerden rıhtıma ulaşabilmesi için kayalıklardan rıhtıma kadar tahtalarla köprü kuruldu. Daha sonra yavrunun rıhtıma korkmadan çıkabilmesi için çevrede toplanan vatandaşlar uzaklaştırıldı. Kurulan köprünün başına gelen anne kedi uzun süre yavrusuna seslenerek, minik kedinin yönünü bulmasını sağladı. Yavru kedi de annesinin sesini her duyduğunda ses vererek rıhtıma ulaşmaya çalıştı. Sonunda rıhtıma kadar gelen minik kediyi gören anne kedi yavrusunu koklayıp yalayarak sevgisini gösterdi. Oldukça duygusal bir karşılaşmanın ardından yavru kedi ve anne kedi, polislere teşekkür edercesine arkalarına defalarca bakarak gözden kayboldu. 

Editör: TE Bilisim