Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın azim ve mücadele dolu hayatının günümüz gençliğine örnek olması gerektiğini söyledi. İlçe Başkanı Gubaş, Rauf Denktaş'ın vefatının birinci yıl dönümünde yaptığı açıklama, "Yavru Vatan Kıbrıs'ta ay yıldızlı Türk bayrağının dalgalanmasında ömrünün son nefesine kadar mücadelesinden ödün vermeyen dava adamına minnet borçluyuz." dedi.

Halil Gubaş, Kıbrıs davası için hiç bir baskı ve zorlamaya boyun eğmeyen Denktaş'ın davasını temsil etmede hayatının her anında 'dik duruş' sergilemesinin ismini ölümsüz kahramanlar listesine altın harflerle yazdırdığını söyledi. Gubaş, "Büyük devlet adamı Denktaş'ın vefatının birinci yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Kıbrıs davasına adadığı ömrü için minnettarız. Davası günümüz gençliğine her daim örnek oldu, olmaya da devam edecektir. Allah rahmet eylesin, mekanının cennet etsin." dedi.
Editör: TE Bilisim