Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
MHP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın, mahalli seçimlere kadar her hafta bir köyü ziyaret edeceği bildirildi. MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Güler ve diğer partililer, Zerk köyünde sonra Yaylaalan (Avasun) köyüne gitti. Vatandaşlarla kahvehanede biraraya gelen MHP'lilere, Yaylaalan Köyü Muhtarı Hasan Çetin bilgi verdi.

Köylülerin sıkıntılarını da dinleyen MHP İlçe Başkanı Gubaş, Büyükşehir Kanunu hakkında bilgi verdi. Tarım ürünleri girdilerine yapılan zamların çiftçiyi nefes alamaz hale getirdiğini söyleyen Gubaş, AK Parti iktidarında zenginin daha zengin, fakirin daha fakir hale geldiğini öne sürdü. MHP iktidarında çiftçinin üretime yönelik bütün çalışmalarına destek olacaklarını vaat ederek, "Seçim tarihine kadar Manavgat'ın 78 köyünü ziyaret edeceğiz. Köylülerimizin sorununu, ayağına giderek çözüyoruz. Bir yıl içinde ziyaret etmediğimiz köy kalmayacak." dedi.
Editör: TE Bilisim