TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Bursa'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sabah evlerinden çıkan bazı vatandaşlar yağışa hazırlıksız yakalandı. Gün boyunca devam eden yağışta zor anlar yaşayan vatandaşlardan bazıları çatı, ağaç altı ve duraklara sığınırken şemsiyesi olanlar ise yollarına devam etti.

        Özellikle akşam üzeri artan yağışta evlerine gitmek üzere otobüs duraklarına akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Araçlarıyla trafikte ilerlemekte zorlanan sürücüler de yoğunlukta nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağışı fırsat bilen bazı vatandaşlar da şemsiye satmaya çalıştı. Şatışlardan memnun olmayan seyyar satıcılar vatandaşların yağmura rağmen şemsiye almadığından yakındı.

        PERŞEMBE GÜNÜ KAR GELİYOR

        Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bursa'da dün akşam başlayan yağış hafta boyunca devam edecek. Sabahtan beri devam eden sağanak yağışlarla birlikte kentte metrekareye 18 litre yağış düştüğü belirtildi. Sağanak yağış, Perşembe günü ise yerini kar yağışına bırakacak.

        Halen 6–7 derece hava sıcaklığının hakim olduğu Bursa'da Perşembe günü kar yağışı ile hava sıcaklığının da sıfırın altına düşeceği bildirildi.

        Öte yandan yetkililer, vatandaşları su baskınlarına karşı duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Editör: TE Bilisim