Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Kayseri’nin Sarız ilçesine yeni atanan Kaymakam Ömer Yılmaz görevine başladı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan İçişleri Bakanlığı’nın 2015/398 sayılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Sakarya Taraklı Kaymakamlığı görevinden Sarız Kaymakamlığı’na atanarak görevine başlayan Kaymakam Ömer Yılmaz’ı makamında kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

ÖMER YILMAZ KİMDİR?

1979 yılında Gümüşhane/Kelkit’ de doğan Kaymakam Ömer Yılmaz, 2001 yılında Selçuk Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Kaymakam Yılmaz, Yüksek lisansını Almanya’nın Kassel Üniversitesi’nde “Global Political Economy” isimli master programında 2006 yılında tamamladıktan sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman yardımcılığı ve Stajyer kontrolörlük, Sağlık Bakanlığında ise bir süre müfettiş yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Valiliği’nde kaymakamlık stajına başlayan Kaymakam Yılmaz, Tekirdağ/Saray ve Karaman/
Kâzımkarabekir ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı. Kaymakam Yılmaz, yurtdışı stajı çerçevesinde bir yıl boyunca Almanya’nın Schwaebisch Hall ilçesinde dil öğrenimi ve staj amaçlarıyla bulunduktan sonra Ankara’ya dönerek kaymakamlık kursuna katıldı. 2012-2015 yılları arasında Sakarya Taraklı Kaymakamlığı yapan Kaymakam Yılmaz, 2015/398 sayılı İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kayseri Sarız Kaymakamlığı’na atanmıştır.

Editör: TE Bilisim