AKP MKYK Üyesi Metin Külünk’ün Çorum’da yaptığı konuşmasındaki Yunanistan’a yönelik sözlerine gazeteci-yazar Fatih Ergin çarpıcı bir tepki gösterdi. Ergin, Külünk’e FETÖ’nün kozmik oda kumpasını hatırlattı.

“Mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi” iddialarının odağındaki AKP’li Metin Külünk, “Yeni Dünya Düzeninde Türkiye’nin Konumu” konulu konferansta yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler tartışma konusu oldu.

Çorum’da gerçekleşen konferansta konuşan Külünk, Türkiye’nin Yunanistan üzerinden sıkıştırılmak istendiğini belirterek, “Yunanistan üzerinden de bütün bu ihtimaller boşa düştüğü için savaş denemesi yapmak istiyorlar. Hodri meydan. Yunanistan füze atacakmış. Atsın da görelim ağzının payını alır. 5 saatte Selanik'teyiz. 5 saatte Atina'dayız. Eski Türkiye yok artık.” dedi.

Gazeteci – yazar Fatih Ergin ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Külünk’ün bu sözlerine yönelik dikkat çeken bir tepki gösterdi.

Ergin paylaşımında, AKP iktidarının artık psikolojik vaka haline geldiğini ifade ederek, Külünk’ün dedikleri için “AKP FETÖ'yü kozmik odaya sokmadan önce mümkündü” dedi.

Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti

Ergin’in paylaşımı şu şekilde;

'Gerekirse Atina'ya 5 saatte gireriz' demiş AKP'li Metin Külünk...

Hakikaten psikolojik vaka artık bu iktidar!

Oysa Külünk'ün bu dediği, AKP FETÖ'yü kozmik odaya sokmadan önce mümkündü!

Niye mi?

Olası bir Türk-Yunan savaşında TSK, Batı Trakya'dan girip yıldırım harekatı ile Atina'ya kadar ilerleyip başkentlerini işgal etmeyi planlanmıştı.

Böylelikle Atatürk'ün Türk yurtları olan Batı Trakya ve Selanik'i Türkiye hudutlarına katma hayali de gerçekleşecekti.

Adalardaki Yunan birlikleri de Atina'yı savunmaya koşacak, savunmasız kalan adalara da askerimiz çıkacaktı.

Bunun tam aksini, yani Türkiye’nin muhtemel bir savaşta adalardan saldiracağını düşünen Yunan Genelkurmay'ı FETÖ'nün kozmik odadan aşırdığı belgeler sayesinde bu planı öğrendi ve şok oldu.

Tüm savunma planlarını değiştirdiler. Dedeağaç'a ABD yığınak yaptı!

Türkiye’nin karadan Yunanistan’a girme şansı kalmadı!

İşte FETÖ ile ortak eseriniz!

Bir Kara Kuvvetleri Komutanı'nın sınırdaki konuşması ile Suriye'ye terörist Öcalan'ı sınır dışı ettiren TSK vardı eskiden...

Siz ise 10 yıldır Şam'da cuma namazı kılacaksınız!

Yunanistan’a verdiğiniz 20 ada da cabası...

FETÖ ile elbirliği ile mahvettiniz anlı şanlı Türk Ordusu'nu...

Utanmadan ahmak kandırmaya oynuyorsunuz!


Editör: TE Bilisim