Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP’nin 40 milletvekili ile Çin Seddi’ni yıkar nitelikte olduğunu söyledi. Halaçoğlu, kongre yapılacağı söylentileriyle ilgili de “Henüz öyle bir şey söz konusu değil.” dedi.

1 Kasım Erken Genel Seçimlerinde MHP’den Kayseri milletvekili seçilen Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Baki Ersoy ve bazı partililerin de katıldığı törenle mazbatasını aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Halaçoğlu, 1 Kasım seçimlerinde milletin teveccühünün 13 yıldır iktidarda olan AK Parti’ye olduğunu söyledi. “MHP olarak umduğumuzu bulduğumuz söyleyemeyiz.” diyen Halaçoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Doğrusunu isterseniz umduğumuzu bulduğumuzu söyleyemeyiz. Ama şurası muhakkak ki 40 kişi Çin seddini yıkan niteliğe sahiptir. Biz 1 kişi de kalsak ülkemiz için gereken ve doğru neyse onu yapmaya devam edeceğiz. Kayseri vekili olarak bu kentle ilgili her türlü problemde çözücü imzamız olacaktır. Diğer parti milletvekilleri de dahil olmak üzere birlik beraberlik içinde hareket ederiz."

İNŞALLAH KİMSE YEMİNİNİ UNUTMAZ

MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, 14 Kasım'da yemin edeceklerini anımsatarak, “Edeceğimiz yeminde Atatürk ilke ve inkılaplarına, üniter yapımıza, bayrağımıza, kutsal değerlerimize ve ülkenin birlik beraberliğine namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içeceğiz. İnşaallah bu yeminini kimse unutmaz ve gereken yapılır.” dedi. Kongre talepleriyle ilgili bir soruya ise Halaçoğlu, “Henüz öyle bir şey söz konusu değil. Genel başkanlık için isimlerin geçmesi olabilir. Henüz kongre kararı alınmış değil. İlerde olduğunda sizler de bizler gibi öğrenirsiniz.” cevabını verdi.

Editör: TE Bilisim