Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
"Annelerimiz Babalarımız bizi affetsin...Çok bencilmişiz...Şİmdi daha iyi anlayabiliyorum...Biz Eylüllerde sadece biz acı çektik sanmıştık...Asıl acının büyüğünü ailelerimiz çekti...

Affet beni Baba...Özellikle sen Baba....Haklıymışsın...Dava arkadaşı dediklerimizin çoğu dönek çıktı...Hakikaten DEĞMEZMİŞ...."(Sami Çakmak)

"TRT 1 "Ankara Yazı" filmi Ülkücülerin hak hakikat adına Allah davası adına atılan bir iftira sonucu idamla sonuçlanan acılı bir idam öyküsünü anlatıyor.

O kutlu şerefli mücadele ile can veren o efsane kahramanlar olmasaydı belki çok vahim bir ülke manzarası vardı.Türk milletinin varlık ve beka davası için ömür tüketen şerefli millet evladı şehitlere selam olsun.

Karartma iftira tertip, gizli sinsi ilişkiler ve beşinci kol faaliyetleri ne ocaklar batırdı. Bugün aynı mantıkla başka ihanetler ile karşı karşıyayız.

Ama asla pes etmeyeceğiz. O filmde anlatılmayan ve okunmayan son mektup cümlesi olan "Mustafalar òlür Allah davası devam eder" sözlerini tekrar ederek; şehitlerin davası üzerinden dünyalık peşinde koşan her kim olursa olsun Allah onlardan milletimizi ve ümmetimizi korusun! diyoruz.

Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubuna ambargo devam ediyor."

(Sabri Senel)




Editör: TE Bilisim