Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Çanakkale savaşı ile haçlı sürülerinin Osmanlıya dayattığı dörtlü konfederasyon projesi efsane bir milli diriliş ile destan yazılarak tarihin çöp sepetine atılmıştır.

''Yeni Osmanlı'' diye Osmanlı sömürüsü yapanlar o projenin devamı ve bugünkü versiyonu olan ''BOP un eş başkanıyım'' beyanları ile küresel çetelerin eş başkanlığına soyunmuşlardır. ''Diyarbakır BOP nin parlayan yıldızıdır'' diyenlerin Çanakkale'yi sadece istismar ettikleri bir gerçek değil midir?

Çanakkale direnerek destanlaştı teslim olarak zafer kazanmak ve kahraman edası ile gezmek utanç verici çarpıtma ve zihin işgalidir. Milliyetçiliği ayaklar altına alanların Diyarbakır'da veya PKK ile görüşürken Kürtçü Çanakkale ve Balıkesir'de yasaları hiçe sayarak Kürtçü karşıtı kesilmeleri hemde cumhurbaşkanı sıfatı 400 milletvekili için AKP ye oy istemeleri gerçekten utanç verici tatminsizliktir. Çanakkale ruhunu anlayanlar her türlü emperyaliste direnmesini bilenlerdir.Haçlı sürülerinin başını çektiği bir İngiliz projesi olan dörtlü konfederasyonun bugünkü versiyonu BOP dur.

Çanakkale savaşının kahramanları İngilizlere hiç unutmayacakları bir kuyruk acısı yaşatmışlardır.Dünyada teslim olarak kahraman edası ile gezenler iki yüzlü korkaklardır. Bugün kan ve gözyaşının sel gibi aktığı coğrafyalardan(Irak -Suriye vb) katılanlarla birlikte hilalin destanın yazdılar. BOP eş başkanı Barzani haçlı figüranları,PKK kanlı maşaları ile siyasi figüranlığa soyunmuşlardır. BOP eş başkanlığına soyunanlar Çanakkale ruhunu asla anlayamazlar. Çanakkale ruhu kurtuluş savaşında yeniden ortaya çıktı yeni kahramanlık öyküleri ile tarihe geçti.

12 Eylül öncesi Ülkücü şehitlerin Komünist işgalcilere karşı direnişi ile yeniden sahneye çıktı.Mehmet Salih GÜÇLÜ. Diyarbakırlıydı 22 yaşındaydı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde okuyordu. Olay günü, Trabzon Taksim Meydanın'da otobüse binerken komünist militanlar tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastahaneye kaldırıldıysa da kurtarılamayarak şehit düştü. Cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi.(Şahadet Tarihi: 30 Ekim 1978 Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun.AMİN) Güneydoğuda Osmanlının son dönemi ve kurtuluş savaşındaki İngilizlerin kurduğu Kürt teali cemiyetinin devamı olan PKK binlerce kahraman Mehmetçiği şehit etti.

Bugün bütün bu mücadelelerin rövanşı AKP ve PKK ile alınmak isteniyor.Buna engel olmanın yolu Çanakkale ruhu ile sandıkta direnmek bu siyasal projeleri sandıkta siyasi mevta haline getirmektir. Gerisi çok kolay kardeşçe bu topraklarda hep birlikte sonsuza kadar huzur ve mutlu olarak yaşamanın adı MHP iktidarından geçiyor.

Editör: TE Bilisim