Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Bağcılar’da iş elbisesi imal edilen ve satılan işyerinde yangın çıktı. Yanan yerin iki tarafında da akaryakıt istasyonu bulunması paniğe yol açtı. Yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle akaryakıt istasyonlarına sıçramadan söndürüldü.

Mahmutbey Caddesi 105 numarada bulunan 3 katlı işyerinde saat 06.30 sıralarında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İş elbisesi imal ve satışının yapıldığı 3 katlı binanın giriş katından çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Yanan işyerinin her iki tarafında da akaryakıt istasyonu bulunması korkuya sebep oldu.
Kısa sürede olay yerine gelen Kocasinan ve Bağcılar İtfaiyesi’ne bağlı ekipler, yangına müdahale etti. İtfaiye yangının büyüyerek akaryakıt istasyonlarına sıçramasını önledi. Yoğun dumanla birlikte yanan işyerinde maddi hasar oluştu.

Sıddık Gürler isimli vatandaş, yoldan geçerken bir kişinin işyerinin camının kırmaya çalıştığını gördüğünü ve hırsız sanarak müdahale etmek istediğini aktardı. Gürler, yakına geldiğinde işyerindeki yangını fark ettiğini ve aracından aldığı yangın tüpüyle yangını söndürmeye çalıştıklarını söyledi. Gürler, itfaiyenin kısa sürede olay yerine gelerek yangını söndürdüğünü ifade etti.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Editör: TE Bilisim