Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 HDP’nin aday listesinde eşcinsel ve Hükümet’in oluşturduğu Akil İnsanlar Heyeti’nde yer almış isimlerin de yer alması dikkat çekti. Teröristbaşının yeğeni, Alevi temsilcileri ile KCK’dan yargılanan isimler de HDP listesindeki yerlerini aldı.
HDP, LGBTİ hareketinin öncü isimlerinden Barış Sulu’yu Eskişehir 6. Sıradan aday gösterdi. Akil Heyeti’nden Mithat Sancar ise Mardin 1. sıra adayı oldu.

O REKTÖR YARDIMCISI DA VAR

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcılı yapmış bir isim olan Kadri Yıldırım da HDP’nin Siirt 1. sıra adayı oldu. HDP, Diyarbakır Müftülüğünden istifa eden Nimetullah Erdoğmuş’u da Diyarbakır’dan aday gösterdi. Ermeni kökenli Murat Mıhçı da İstanbul adayları arasında yer aldı.

MAZLUMDER BAŞKANLIĞINI YAPMIŞTI

HDP’nin adaylarından dikkat çeken bir isim de Mazlumder gibi İslami tandanslı bir STK olan Mazlumder’in başkanlığını yapmış bir isim olan Ayhan Bilgen oldu. Yine başörtülü Hüda Kaya da HDP’nin İstanbul adayı oldu.

*AK Parti’nin kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat, Mersin 1. sıra.

*Teröristbaşı Apo’nun yeğeni Dilek Öcalan.

*KCK’dan yargılanan Deniz Zarakolu

*Leyla Zana: Ağrı 1. Sıra

*CHP’den yıllarca belediye başkanlığı yapan Celal Doğan: Gaziantep

* Batmanlı Ezidi Feleknas Uca: Diyarbakır 4. Sıra

*Diyarbakır 5. sıra adayı ise, Öcalan’ın özellikle istediği Altan Tan.

*Alevi derneklerinden Müslüm Doğan: İzmir 2. Bölge 1. sıra  

Editör: TE Bilisim