Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
AKP Diyarbakır Ulu Cami ateşe verilip PKK tarafından yakılınca yine minare sütunları çökertilip ezanlar ilk defa susturulunca Türk milletini yıllarca açılım barış yalanları ile nasıl aldattığını niçin hala itiraf etmiyor?

Bu koltuk ve iktidarı sürdürne ısrarını niçin sürdürüyor? Sahi bu dinsiz, imansız, marksist, Kürtçü, faşist ABD AB Rusya Îsrail ve Ermeni kuduz köpeklerini orada Müslüman Kürdün temsilcisi yapmaktan hiç vicdan azabı duyuyor mu? AKP, MHP nin bütün uyarılarına rağmen PKK ile müzakere sürecini başlatarak bölgeyi cephaneliğe çevirilmesine ve evlatlarımızın şehit edilmesine sebep olmamış mıdır?

AKP Irak ve Suriyede pasif edilgen ABD ve AB nin kuyruğunda bölge politikası ile sınırlarımızı yol geçen hanı kevgir yaparak tehlikeye atmamış mıdır? Az insaf biraz pişmanlık ama nerede yüzlerine tükürülse yarabbi şükür diyebilecek pişkinliktedirler. Hala koltuk ısrarı ile ülke çok ağır bedeller ödüyor. AKP sayesinde ne Korucular ne aşiretler nede muhafazakar Kürt kardeşim devlete güvenmez duruma gelmistir. AKP siyasi mevta olmadıkça devlete sarsılan güven geri gelirmi?Yıllarca Tunceli üzerinden PKK nın 1939 daki temsilcisi Seyit Rıza çetesini masum ilan edip askeri polisi ve o dönem yönetimlerini mahkum ettirmesinden hiç pişmanlık duyuyor mu?

Sahi bu utanç verici hata ve ikiyüzlülüğü sürdürne ısrarını anlayabilen var mıdır?

Yarın bugünkü terörle haklı mücadeleden dolayı aynı şekilde suçlanma akibetine uğramaz mı?

İşte ülkenin temel sıkıntısı AKP ile birlikte binlerce yıllık devlet geleneklerinde uğranılan hafıza kaybı değil midir?

Hala buzdolabına koyulan bayat barış ve açılım ihanet sürecinde ısrar niçindir?

Oslo Kandil ve Îmralı manevraları devletin yıkılması millet ve vatan bütünlüğünün tehlike altında tutulması değil midir?

AKP PKK ile bu görüşme ısrarından vazgeçip terörle mücadele etmez ise hüzünlü bir gelecek hepimizi bekliyor. AKP ye oy veren veya vermeyen bu uyarıyı yapmayan herkes ile iki cihanda hesabımız vardır.

SABRİ ŞENEL 

Editör: TE Bilisim