BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Günlerdir Şehit haberleriyle uyanan Türkiye’de birkaç gün Önce Gümüşhane’ye düşen şehit haberi Gümüşhane, Trabzon, Bayburt ve diğer iller Kahraman şehidimizi son yolculuğuna uğurlamak için Trabzon Ak Parti Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Sayın, Abdil Celil Öz, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Geç ve Kurum Müdürlerinin yanı sıra vatandaşlar Gümüşhane’ye akın etti.

Gümüşhane'deki Şehidimizin Cenazesine Gelen Trabzon'un Sayın valisi Bakanı,Milletvekilleri ve Belediye Başkanı


Daha Gümüşhane’deki Şehidimizin acısı dinmeden bir Şehit acısı da Trabzon’a düştü. Tüm Türkiye Şehit Haberleriyle ilgili yas tutarken Yerelde Şehidimizin Önemsenmemesi dikkatlerden kaçmadı. Trabzon’da milyonların Şehidimizi son yolculuğuna yollanırken Gümüşhane’den MHP Eski Milletvekili Mustafa Canlı ve MHP Gümüşhane İl Teşkilatı tam kadro katıldı. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Şehidimizin cenazesine katılmayarak maç izlemeyi tercih etti.

Maç mı Önemli, Şehit mi Önemli?

Sayın Ercan Çimen, daha üç gün Önce Gümüşhane’yi yasa boğan şehidimizin cenazesine Trabzon Milletvekilleri, valisi, Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri gelirken aynı Şehit Cenazesi Trabzon’da vardı Senin Trabzon’da şehit cenazesine katılman gerekirken Maç Seyretmeni kendine yakıştırabildin mi?

Editör: TE Bilisim