Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Geçtiğimiz hafta MHP'de olağanüstü kurultay çağrısı yapan Meral Akşener, gerekli imzayı toplayabilmek için partinin üst kurul delegeleri ile tek tek görüşüyor. 
 Meral Akşener geçtiğimiz hafta yaptığı basın açıklamasında olağanüstü kongre çağrısında bulunarak, partinin üst kurul delegelerini imza vermeye davet etmişti. Akşener, Olağanüstü kurultay toplayabilmek için gerekli olan delegelerin beşte birinin imzasını alabilmek için çalışmalara başladı.

Kongre çağrısı yapan adaylar imzaları ile olağanüstü kongrenin toplanmasını sağlayacak üst kurul delegelerini tek tek arayıp ziyaret ederken, ilk gelen bilgiler 1 Kasım seçimlerinde alınan mağlubiyetin sorumlusu olarak genel merkez yönetimini gören parti teşkilatlarının Akşener'in yanısıra diğer genel başkan adayları Sinan Oğan ve Koray Aydın'ın da yaptığı kongre çağrılarına kulak vererek imza kampanyasına yoğun katılım sağladığı yönünde.

Devlet Bahçeli'nin genel başkanlık yarışında en güçlü rakibi olarak görülen Meral Akşener, sosyal medya hesabından bir üst kurul delegesiyle telefon görüşmesi yaparken çekilmiş fotoğrafı paylaştı. 

Editör: TE Bilisim