Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma
MHP Genel başkanı adayı Meral Akşener'in sık sık bahsetttiği abisi Nihat Güler, "Meral’e çok büyük teveccüh var, Bu da bizi çok gururlandırıyor" dedi. 

Meral Akşener'in ağabeyi MHP denildiğinde Kocaeli'nde direk akla gelen Nihat Güler, Kocaeli Manşet gazetesine röportaj verdi. Röportajın bir çok yerinde MHP Genel başkan adayı olan kardeşi Meral Akşener ile ilgili sorularıda cevaplayan Güler, genel başkanlığı için "Eğer nasibinde varsa zaten genel başkan olacaktır" dedi.

Meral Akşener'in MHP içinde ve dışından aldığı destek hakkındaki soruya, "Meral’in genel başkan olması yönünde çok büyük beklenti var. Parti dışından birçok kişi beni arayım, “Meral Akşener genel başkan olursa MHP’ye katılacağım” diyor. Bazı isimleri sıralasam çok şaşırırsınız. Kocaeli ve Kocaeli dışında çok önemli isimler bunlar. Yani, Meral’e çok büyük teveccüh var. Bu teveccüh onu nereye götürür bilemem." dedi. 23 Yıldır politikanın içinde bulunan kardeşi Meral Akşener için "Aile fertlerinizden birisi toplumdan bu denli yoğun itibar görürse elbette ki gururlanırsınız, mutlu olursunuz. Fakat bu gurur asla kibir olmaz. Biz de Meral’e gösterilen teveccüh nedeniyle mutlu olduk." dedi.

MHP tabanındaki gerginliğide yorumlayan Nihat güler, "bu gerginliğin ne ülkeye, ne de partiye faydası var. Herkesin sağduyulu olması gerek. Çünkü Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bu bilinçle hareket edilmeli." dedi.
Editör: TE Bilisim