Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı
 Alperenler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Melih Perçin “Herkesi Kucaklayan Bir Cumhurbaşkanı” başlıklı açıklamasında Ekmelettin İhsanoğlu’nu desteklediklerini açıkladı.
Alperenler Derneği Başkanı Melih Perçin ülkenin gerilim politikasıyla yönetildiğini ve bu politikanın kutuplaştırdığı milletin bölünmenin farkında bile olmadığını vurguladı.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmelettin İhsanoğlu’nu destekleyeceklerini açıklayan Perçin “Alperenler adaleti, hakkaniyeti, dürüstlüğü ve üsluplu siyasetin hâkim olması gerektiğini savunmuştur. Sayın Başbakan öncelikle üslubunu düzeltmeli. Bir milletin Cumhurbaşkanı, özellikle de Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmak ötekileştirerek olamaz.

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bir milletin birlikteliği için mücadele etmişti. Ve bu uğurdu şehitlik mertebesine ulaştı. O’nun kanı hala yerdedir. Ve bu hükümet Alperenlerin ve milletin haklılık davası olan Muhsin Yazıcıoğlu dosyasını kapatmak için elinden geleni yapmıştır. Muhsin başkanımız ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği ve bizim açık olarak suikast diyebileceğimiz bu hainliğin hesabı hala sorulamamıştır. Bu minvalde Muhsin Yazıcıoğlu davasını açıklığa kavuşturmayan, faillerini adalet önüne çıkartmayan, ihmali ve kusuru olanları cezalandırmayan bir iktidarın başına oy vermemiz mümkün değildir.

Saymakla bitiremeyeceğimiz birçok olumsuz hadise bu iktidar döneminde yaşanmıştır. Bizim cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ki kararımız nettir. Bu vesileyle yapılacak seçimlerin, camiamız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: ROTAHABER



Editör: TE Bilisim