Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Milliyetçi Hareket Partisi Amasya İl Teşkilatı bünyesinde ülkücü davaya geçmişten günümüze emek ve gönül vermiş ülkücüler bir araya gelerek 1 Kasım seçimleri öncesi güç birliği yapma kararı aldı.

MHP Amasya birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Sarı’nın ‘Gelin birlik olalım, MHP’yi Amasya’da birinci parti yapalım’ çağrısıyla Amasya’da ki bütün ülkücü camia bir araya gelerek yapılacak olan seçim çalışmaları için yol haritası çizdi.

Güç birliğinin tesis edilmiş olmasından mutlu olduğunu ve bu işten bütün Amasya’nın karlı çıkacağını belirten Mehmet Sarı, “Geçmişten günümüze kader birliği ettiğimiz arkadaşlarımızla aynı istikamete bakmaktan dolayı çok mutluyum. Biz parti olarak iktidar olmak için ant içtik. Gönül birliği ettiğimiz arkadaşlarımızla görüş birliği içinde geleceğe yürümek konusunda sözleştik.” dedi.

Sarı şunları kaydetti; “Hepimizin hedefi MHP’nin iktidar olmasıdır. Bunun için bütün arkadaşlarımız Amasya’da ellerini taşın altına koydular. Amasyalı kardeşlerimizin gönlünde geniş yer tutmak için saflarımızı sıklaştırdık. Türkiye'nin geleceğe daha güvenle bakacağına ilişkin en kuvvetli mesajı Amasya'dan verdik. Seçim sürecinde bu tür buluşmaları sürdürmeye karar verdik ve ‘Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için’ dedik. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Editör: TE Bilisim