Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı! Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı!
Cumhuriyet'in 92. yılı kutlamaları kapsamında Antalya'da meşaleli yürüyüşün ardından Volkan Konak konseri gerçekleştirildi. Sevilen şarkılarını Antalyalı hayranlarıyla birlikte seslendiren sevilen sanatçı, zaman zamanda alandaki kalabalıkla sohbet etti. Hayranlarına birbirinden farklı hikayeler ve yaşadıklarını anlatan Konak, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ‘Cumhuriyette, Demokraside, Sevgide Buluşalım’ sloganı ile hazırladığı programla Antalyalıları bir araya getirdi. Konyaaltı Varyant’ın beach park bölümünde start alan fener alayı ile binlerce Antalyalının katılımıyla gerçekleştirildi. 4 kilometre ellerinde meşalelerle yürüyen Antalyalı vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'na kadar sloganlarla gitti. Yürüyüşte 400 metre uzunluğunda da Türk bayrağı vatandaşların elinde dalgalandı

300 BİN KİŞİ HEP BİR AĞIZDAN ŞARKI SÖYLEDİ

Cumhuriyet Meydanı’ndaki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku Volkan Konak konseriyle son buldu. Birbirinden ünlü şarkılarını Antalyalılarla birlikte söyleyen Konak, zaman zamanda seyircilerle sohbet etti. Karadeniz müziğine doyan Antalyalılar, Volkan Konak'ın esprileriyle de kahkahaya boğuldu.

Editör: TE Bilisim