Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 En son üç yiğide kanlı tuzak kuran arkadan vuranlar alçaktır! Süreç bozulmasın diye katliama hoşgörü şehitlere ihanettir. Alman,Fransız,Japon bir askeri için ayağa kalkarken ya siz! Bugün Öcalan yarın hangi terörist karşısında diz çökeceksiniz?

Arkadan kalleşçe kahpece vurana arka çıkan alçak oğlu alçaktır! Şehit katilleri ile arasına mesafe koyamayan kardeş olur mu? Asker katili ile şehitleri aynı kefeye koyanlara adam denir mi? Askeri,polisi,öğretmeni katledenle,şehidi aynı gören alçaktır! Bu katillere yol veren yoldaş olan destek olana lanet olsun! Kürt dünya ahiret kardeşimiz,bölücü iki cihanda düşmanımızdır! Bölücü katillere karşı kıyama kalkmayan fitne ateşini yakandır!

Alçak soysuz şeref yoksunlarına sempati katillere suç ortağıdır! Türkiye sınırsız nimetleri ile Allah'ın ikramı zengin sofrasıdır! Bu sofranın kıymetini bilmeyen bu nimetlerden mahrum hale gelir! Haçlılara dün Ermeni vb azınlıklar maşa oldu, yeni maşa PKK'dır! PKK ya sempati ile bakan her Kürt kardeşim bu milletin düşmanıdır! Asker, polis, öğretmen,hemşire ve bebek katiline destek iğrençtir! PKK ya destek veren Kürt kardeşim kanlı PKK ile aynı suça ortaktır! Etnik Kürtçülük, haçlı siyonist temelli, birlik ve kardeşlik düşmanıdır! Daha ne kadar Kürt Türk katili bu örgüte destek ve sempati sürecektir? Katil teröriste ümit ve bel bağlayan,ahmak,gafil,dalalet veya haindir! Daha fazla asker katline,bayrak yakılmasına.bölücülüğe izin verilemez! Ülkenin nimetlerini,birliğinin kıymetini bilmeyene o nimetler haram olsun!

Son ferdimize kadar şehit, olur bu milleti,devleti ve ülkeyi böldürmeyiz! Milletin sabrını fazla zorlamayın,oluşacak deprem haini yerle bir eder! Ülkenin her tarafı herkesindir kıymeti biline, PKK ihanet def edile! Adi katil uzantılarına destekle,bu milleti aptal yerine koymayın yeter artık! Asil,vakur duruş, kardeşlik, barış ve huzurdan yana tavır korkaklık mıdır? Kürt kardeşim nereye kadar kanlı vampirleri desteğe devam edecek? Bu sorumsuz alçak işbirliği bindiğimiz dalı keser ekmeğimize kan doğranır! Akıl ol Kürt kardeşim! Haçlı siyonist maşa PKK ya destek olma yeter artık! Güneydoğuda baskı terör oy verdirir,ya büyük şehirlerde kim oy verdirir? Bu mille evet saftır iyi niyetlidir ama katil sürülerine destek vereni de tanır! Mazlumlar arkadan vurulmaya uyanırsa tükürüğünde vefasızları boğar!

Türk olmak kime ne imtiyaz sağlar Türkçe anlaşma hayatı paylaşmaktır! Türkçe ses bayrağımız,dil giderse Türkiye gider ay yıldızlı al bayrak iner! Ana dille savunma,eğitim, özerklik ve bağımsız Kürdistan'ın yoludur! Bu ülke bölünmez ve bu taleplere ancak cehennemin dibinde yer vardır! PKK ya destek sabır sınırlarını zorluyor, belki kan dökersiniz ama asla! Arkadan vuran bölücülere anlayış gösteren,yoldaş olan Allah'tan bulsun! Korkudan,acziyetten,küresel senaryolara uşaklık eden Mevladan bulsun! Kanlı alçak katillere sarılmayı mecburi çıkış yolu gören ona kanlı ortaktır! Şehit kanı dökülmesini isteyen. tabutlardan siyasi ikbal arayan şerefsizdir! Ülkenin bayrağı yakılıp,indirilirken,katilleri devlete ortak yapanlar utansın.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim