Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
HABERALP GENEL YAYIN YÖNETMENİ SABRİ ŞENEL

Türk milleti yediden yetmişe, 36 değil tek millettir. Bu millet ve devletin gücü her türlü tertibi biçilen, kefeni yırtmaya, irade sahiplerinin başına geçirmeye yeter. En büyük sorun, insanlarımızın milli ve mukaddes değerlerimizle aldatılmaya devam edilmesidir. Bir sinsi, gizli işgal, tüm vasıtalar kullanılarak dünyada emsali görülmemiş bir bölünme harekatıaçılım ve bölücülük diye takdim ediliyor. Bu kara tabloyu gören Ülkücüleri tertip, tehdit, şantajla sindirmenin örneğini şehit Fırat Çakıroğlu örneğinde yaşadık.

Canımızı aldılar.. canımızı yaktılar.

Ama yapılması gerekeni Şehidimizin annesi anne yüreği ile söyledi. Yapılması gereken, o açıklama içinde saklıdır. Bugün ülke ve millet geleceğimiz için zihinlerdeki işgal sona ermedikçe işgalciler değişir, fakat işgal sürer ve bu millet acı çekmeye devam eder. 7 haziran farklı yaratılmanın destansı ikazı olmazsa daha büyük acılar ve kara günler görmeye adayız.

İnşallah yanılalım, ama Türk milliyetçileri hiç yalan söylemedi ve hep haklı çıktı. Ülkücüleri dün olduğu gibi bugünde karşıt görüş adı altında farklı gösterip sokak çatışmasının tarafı yaparak potansiyel suçlu ilan etmek onlara en büyük saygısızlık, onların emanetine ihanettir.

Ülkücülerin bugün en büyük görevi Türk milletini uyarmak, gerçeklerle buluşturup kendi geleceğinde taraf haline getirmektir. Bunu başaramayan, millete gerçekleri anlatmakta gerekli enerjiyi harcayamayan, beceriyi ortaya koyamayanların lafları kuru gürültüdür. Ülke geleceği için sadece güç gösterisini tek seçenek olarak takdim etmek yetersizlik ve çapsızlıktır. Önce ter akıtma, kafa yormak, insan iradesine yüklenmeyen gönül kapılarına dayanmayanlar için kaba kuvvet, ve sokak çatışması, yangına körükle gitmektir.

İstenen zaten sokaklarda hiç bitmeyecek kavgayı başlatmaktır. MHP iktidarı terörü zaten kökünden çözer, her yer güllük gülistanlık olur.

Canla, başla bütün beşeri, insani, sosyal ilişkileri devreye sokarak gönül inkılabı yapmadan, saflarımızda millet evlatları olmadan, milletin hakkını savunmak millete rağmen donkişotluktur.

Bizimle yürütemediğimiz insanların güvenlik kuvveti rolüne soyunmak ucuz halk yalakalığından öteye geçemez. Bir canımız var; her zaman feda ederiz. Bir şeyleri çözerse anında feda olacak yiğit evlatlarını Türk anaları doğurmaya devam ediyor. Ama bugün, millet iradesi arkamızda.

Onunla gönül gönüle lokomotif olmadan başarılı olma şansımız azdır. Bu ülkenin her türlü kamu gücü, ehliyet, liyakat ve kabiliyetli ellerde milleti refah, huzur ve güvene kavuşturur.

Bu milli devlet güçlü iktidardır. Sokaktaki kuduz, besleme köpeklerin havlaması ile kendimize yön ve rota tayin etmek ancak kaos hayal kırıklığı, ve mağlubiyet getirir.


''Bugün artık, hedefimiz Ülkücülerle millet arasına oluşturulmaya çalışılan yeni Berlin duvarlarını yıkarak Türk milliyetçilerini millet adına iktidarla buluşturmak, ve sonsuzluğa yelken açmaktır.''


MHP ve Ülkücü hareketi iktidara getirmek için yeterli fedakarlığı yapmamak, kuru gürültü ve hamasettir.


Bunu tek yol, ve seçenek olarak görmek şehit Fırat ve Ülkücü şehitleri anlayamamaktır.


Fikirlerimiz, ideallerimiz gönüllere yerleşmeden asla kalıcı olamayız. 7 haziran bunun için tarihi bir fırsattır.


Artık Ülkücüyüm diyene, MHP'liyim diyene, gereksiz uyku haram olsun!


HABERALP GENEL YAYIN YÖNETMENİ SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim