İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm! İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm!
Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Onursal Başkanı Barış Aydın, milletin birliğini, ülkenin bütünlüğünü hedef alan, barış ve huzuru bozup ülkeyi istikrarsızlaştırarak bölmeye çalışan terörün, hiçbir zaman bu amacına ulaşamayacağını bildirdi.

Barış Aydın, yaptığı açıklamada, terörün amacının Türkiye’nin kalkınma ve ilerlemesine engel olmak, onu 2023 ve 2071 hedeflerinden alıkoymak ve bölmek olduğunun altını çizdi. Aydın, batının da teröre karşı mücadelesinde Türkiye’nin yanında daha net bir duruş sergilemesi gerektiğini belirtti.

Milletçe birlik ve metanetin muhafaza edildiği sürece terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına dikkat çeken Aydın, şunları kaydetti: “Türkiye’nin başkentinde son 5 ay içinde 3'üncü büyük terör saldırısı yaşanmıştır. Otobüs durağında bekleyen sivil vatandaşlarımıza, seyir halindeki patlayıcı yüklü bir araçla yapılan terör saldırısında 34 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda insanımız da yaralanmıştır. Bu saldırıyı yapanları lanetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.”Cihan

Editör: TE Bilisim