Atatürk aslında haçlı batının şuur altındaki kuyruk acısının adıdır.

Sakarya meydan muharebesi ile biten ve tarihe karışan 1683 Viyana bozgunu ile başlayan mağlubiyetler serisinin zafere dönüşüdür.

Batının insanlık adına bizimde katkı yaptığımız evrensel değerleri yeni bir yorumla müthiş bir dehalık öngörüsü ile susayan devlet millet ve medeniyet değerlerimize nefes aldırma soluklandırma, yeniden ayaga kalkma ve Türk milletinin ebedi var olma destanıdır.

1917 yılında Rus komünist ihtilaline, Orta doğuda İngilizler başta batılıların teşvik ve deteği dikta rejimlerine rağmen hür rejimin millet egemenliğinin çağın aydınlanma demokrasi insan hakları kadın hakları hatta çocuk hakları gibi dünyada ilklere imzasını atan dost düşman herkesin şapka çıkardığı bir büyük deha asker devlet adamı ve Türk milliyetçisidir.

Ziya Gökalpdan ilham alan Türk tarihinin süzülen değerlerinin aktığı pınar çağlayan kaynak bir büyük nehrin deryalara ulaşma bentleri aşma sel olup akma ihanetin bağrına şimşek olma yıldırım olmanın adıdır.

Müstevli emperyalist işgalci haçlı siyonist ve işbirlikçilere karşı Türk milletinin gururu dünya markası Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmet minnnet ve saygı ile hatırlıyoruz.

Dünya durdukça bir diriliş kurtuluş ve kuruluş destanının kahramanı olarak hatırlanacaktır.

Onun üzerinden ifrat ve tefrit ölçüleri ile netice almak yetersizliklerimize mesnet edip ipe sapa gelmeyen değerlendirme ve iftira teşebbüs ve kampanyaları maksatlı ve planlıdır.

Cephede yenemeyenler ya komünist kılığı ile dinsizlik yaparak laiklik adı altında rozet arkasına saklandılar yada dindarım diye geçinen dinci siyasal İslam projelerinin mimarı haçlı siyonist odakların laboratuarlarında tezgahlanan patent adresi belli alçak kampanyalardır.O ne Kemalist ne komünist nede dincidir.

Katıksız bir Müslüman Türk evladı orjinal Türk milliyetçisidir.

Asla kafatasçı ve ırkçı değil imparatorluk bakiyesini "Ne mutlu Türküm diyene" diyerek doğma değil kültürel aidiyeti esas alan ve bir asır önceden bugünü okuyan ve hala yeni yeni anlayanların çıktığı Türk milletinin sır dünyasıdır.

Şu an saat 9.03 ölüm dakikalarımda onu bir kez daha rahmet saygı ve minnet ile anıyoruz.


Editör: TE Bilisim