Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Bayraklı Kurt heykellerini Atatürk, Maraş tan Kastamonu ya kadar kent merkezlerine diktirmişti.

Bizdeki Atatürk tanımlaması çok yanlış bir şekilde Kemalizm üzerinden yürüyor maalesef! Kemalistlerinde neredeyse tamamı Marksist kökenli olduğu için Atatürk'ü yanlış tanıtıp tüketiyorlar. Yok Atatürk solcu muydu?! Yok Atatürk sosyal demokrat mıydı?! Yok Atatürk sosyalist enternasyonelcimiydi?! Son üçüne de karşı olduğunu biliyoruz.

Atatürk, büyük bir Türk Milliyetçisi, Tam Bağımsız Türkiye sevdalısı, Ulus Devletçiydi. Ulus Devlet kurarak homojen bir millet yaratmadan da Anadolu'da ilelebet payidar olarak kalamayacağımıza inanıyordu. Anadolu bir milletler mezarlığıdır diyordu. Tarihi köklerine sahip çıkamayan, Ulus devlet olamayan hiç bir Devletin bu topraklarda kalıcı olamadığını tarih öğretiyor zaten!..

Milli Paralara, Pullara Bozkurt resimleri bastırması, yine şapka devriminde şapkalara arma olarak bozkurt başı koydurması.. Ve yine; masasındaki çağırma zilinin de ( Samsun 19 Mayıs Müzesinde sergileniyor) Bozkurt kafası olması, Türklerin tarihi köklerine ve Ergenekon destanına sahip çıkmasındandı. Yine kent merkezlerine "Bayraklı Bozkurt Heykelleri" yaptırması, Türk Tarih Tezini yazdırması, ondaki bu yüksek şuurun bir tezahürüdür.

Bugün birleşmek için, Ülkemizin Çatısı da, Çimentosu da Atatürk'ten başkası değildir. Yeter ki O'nu doğru tanıtıp, doğru anlatıp üzerimize kabus gibi çöken bu emperyalist kuşatmayı elbirliği ile yaralım aşalım esenliğe ulaşalım.
Bahtiyar Aydın, İstanbul




Editör: TE Bilisim