Mevcut Anayasaya göre Cumhurbaşkanı seçilip yemin edip, Anayasanın kararlarını yok sayan birini sınırsız yetkilerle donatıp yeniden Partili Başkan olarak seçmek, oturduğun dalı kesmekle eş anlamlıdır...

Görünen köyü görmek için kılavuza gerek yoktur.Geçmiş onbeş yıl içerisindeki uygulamalar geleceğinde aynasıdır.Bunu görebilmek için de insanın kahin olmasınada gerek yoktur. TBMM görüşülmeye başlanan Anayasa maddelerinin mecliste yeterli çoğunluğu bulmayarak geri çekilmesi tek dileğimizdir. ..

Şayet gerekli çoğunluğa (330 Milletvekili sayısı) ulaşılır ise,yapılacak Referandumda bizim oyumuz kesinlikle H A Y I R olacaktır.

Mecliste yapılacak olan oylamada;yıllardır canımızla kanımızla,maddi ve manevi desteklerimizle yaşayıp yaşattığımız MHP mizin Milletvekillerinin kullanacağı reyin rengide bizlerin tutumlarınıda belirleyecektir.

Gerek görsel ve sanal medyada yazılan, çizilen,konuşulan her konuyu metanetle takip ettik, sisli havada Kurt avına çıkmamak adına hep susma hakkımızı kullandık.

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Getirilmek istenen Anayasa Maddeleri ortaya çıkmaya başladı,hala gönlümde var olan umudumu yaşatarak, MHP Milletvekillerinin çıkarılmak istenen yasalara onay vermiyeceklerini ümit ediyorum. ..

Inşallah Türk Milleti için en hayırlısı neyse o olur...
ALLAH yar ve yardımcımız olsun...
(Ömer Aydın)

Editör: TE Bilisim