Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma
Kilis’te düşen roket sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mahmut Emre Arslan’ın babası Selahattin Arslan (40) Babalar Günü'nde oğlunun mezarını ziyaret etti.

Buruk bir Babalar Günü sevinci yaşadığını belirten Selahattin Arslan, “22 Nisan da Kilis’e atılan roketler sonucu oğlum hayatını kaybetti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda onu toprağa verdik. Bugün de Babalar Günü vesilesiyle kendisi Babalar Günümü kutlayamadı ben kendisini ziyaret etmek istedim.” dedi.

EVLAT ACISINI KİMSE YAŞAMASIN

"Evlat acısının Allah kimseye yaşatmasın." diyen Arslan, “Evlat acısı gerçekten bir başka imiş. Bunu ancak yaşayan bilir. Başka kimse bilemez. Allah hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın.” ifadelerini kullandı.

KARNE SEVİNCİNİ BİZ YAŞAYAMADIK

Oğlunun karne sevinci yaşayamadığını anlatan Baba Arslan, “Geçtiğimiz cuma günü oğlumun karnesini aldık. Bütün dersleri çok iyi ve çalışkan bir çocuktu. Birçok hayalimiz vardı. TEOG sınavından iyi bir puan alıp liseye kaydını yaptıracaktık. Ama olmadı.” diye konuştu.

ÖLÜMÜNE BİR TÜRLÜ ALIŞAMADIK

Oğlu Mahmut Emre Arslan’ın ölümüne bir türlü alışamadıklarını belirten baba Selahattin Arslan, “Bir türlü ölümüne alışamadık. Sanki her an kapı çalacak ve gelecek diye bekliyoruz. Başka bir şehre gitmiş ve her an dönecekmiş gibi hissediyoruz. Annesi bir türlü ölümünü kabullenemedi. Ölümüne alışmaya çalışıyoruz ancak bir türlü alışılmıyor ve alışamıyoruz.” diye duygularını dile getirdi.

BUNDAN SONRA İKİ EVLADIM İÇİN YAŞAYACAĞIM

Hayatını diğer iki çocuğuna adadığını söyleyen Arslan, “Mahmut Emre’yi kaybettik. Bundan sonra diğer iki evladım için ayakta durmak zorundayım. Çünkü baba olarak onlarda evladım onlara iyi bir gelecek sağlamak için çalışacağım." dedi.Cihan

Editör: TE Bilisim