MHP li­de­ri Bah­çe­li, 7 Ha­zi­ran se­çim­le­ri ön­ce­sin­de Mer­sin ve Niğ­de­’de par­ti­sin­ce dü­zen­le­nen mi­ting­ler­de va­tan­daş­la­ra hi­tap et­ti.Ko­nuş­ma­sı bo­yun­ca AK Par­ti Hü­kü­me­ti ve Cum­hur­baş­ka­nı Re­cep Er­do­ğa­n’­ı sert ifa­de­ler­le eleş­ti­ren Bah­çe­li, bu­gün ül­ke tab­lo­su­nun umut ve­ri­ci ol­ma­dı­ğı­nı öne sür­dü. Türk Si­lah­lı Kuv­vet­le­ri ta­ra­fın­dan dün dü­şü­rü­len Su­ri­ye uça­ğı­na de­ği­nen Bah­çe­li, “Bun­ca yıl­dır sı­nır­la­rı­mız yol­ge­çen ha­nı­na dö­nü­yor­ken Da­vu­toğ­lu ne­re­ler­de ge­zi­yor­du? Bun­ca yıl­dır te­rö­rist ge­çiş gü­zer­ga­hı­na dö­nen sı­nır­la­rı­mız ka­na ve bom­ba­ya ha­va­le edil­miş­ken Da­vu­toğ­lu ne ya­pı­yor­du? Si­la­hı eli­ne alan, bom­ba­yı vü­cu­du­na sa­ran yüz­ler­ce ka­til sı­nı­rı­mız­dan gi­rip çı­kar­ken bu müf­lis zih­ni­yet han­gi tez­ga­hın için­dey­di. Bar­za­ni ve PKK mi­li­tan­la­rı sı­nır­la­rı­mız­dan Ko­ba­ni­’ye ge­çer­ken ih­lal ve iha­net ol­ma­mış mıy­dı? Da­vu­toğ­lu hü­kü­me­ti­nin giz­li dö­ne­min­de Su­ri­ye­’ye yö­ne­lik Suu­di Ara­bis­tan ve Ka­tar tak­vi­ye­li bir ope­ras­yon var­sa bu­nun al­tın­dan ne Er­do­ğan ne de se­rok Ah­met as­la kal­ka­ma­ya­cak­tı­r” di­ye ko­nuş­tu.

OPE­RAS­YON İMA­SI

Bu­nun, 7 Ha­zi­ran se­çim­le­ri­ni göl­ge­le­me­ye yö­ne­lik ol­du­ğu­nu da ile­ri sü­ren Bah­çe­li, “7 Ha­zi­ran se­çim­le­ri­ni göl­ge­le­me kum­pa­sı tut­ma­ya­cak­tır. Sa­vaş çı­kar­mak için ba­ha­ne ara­yı­şı var­sa, bu he­sap Da­vu­toğ­lu ve Er­do­ğa­n’­ın ba­şın­da pat­la­ya­cak­tır. Hü­kü­met ak­lı­nı ba­şı­na al­ma­lı­dır. Sı­nır­la­rı­mı­zı sa­vun­mak mil­li şe­ref­tir.” şek­lin­de ko­nuş­tu. 

 

 


5 YIL VER­Gİ YOK

Mil­le­tin tüm sı­kın­tı­la­rı­nı çöz­mek için yo­la ko­yul­duk­la­rı­nı an­la­tan Bah­çe­li, şöy­le de­vam et­ti: "Emek­li­le­ri­mi­ze ses­le­ni­yo­rum, mart ayın­da bin 400, ey­lül ayın­da bin 400 ol­mak üze­re yıl­da top­lam 2 bin 800 li­ra emek­li des­tek öde­ne­ği al­mak için bi­zim­le yü­rü­yün. Emek­li­lik­te ya­şa, pi­rim ve gün sa­yı­sı­na ta­kı­lan va­tan­daş­la­rın mağ­du­ri­yet­le­ri­ni kök­ten gi­de­re­ce­ğiz." Es­naf ve sa­nat­kar­la­rın ye­ni iş ye­ri aç­tık­la­rın­da 5 yıl sü­rey­le ge­lir ver­gi­sin­den mu­af tu­tu­la­ca­ğı­nı ifa­de etti.

TRT Belgesel  den skandal TRT Belgesel den skandal

 

Editör: TE Bilisim