Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Bank Asya'nın yönetimine polis baskınıyla el konulmasına tepki olarak dün olduğu gibi bugün de banka şubelerine adın eden Bursalılar, küçük birikimlerini yatırmaya devam etti. Tepkilerini bankasına destek olarak gösteren müşteriler şubelerden uzun kuyruklar oluşturdu. Ellerindeki birikimlerini mevcut hesaplarına yatıranların yanı sıra yeni hesap açtıranlar da çoğunluktaydı.

İş adamı Recep Sevinç, Bank Asya’nın güvenilirliğine dikkat çekerek, "Bu yapılan şeyler bizi çok üzdü. Şu anda bütün variyetimi satıp getirmeyi düşünüyorum. Bu kadar baskı bizi dünyaya da rezil etti. Yabancı misafirlerim geldi, yaşananlara şaşırdı. Farklı düşünen esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettim, ‘biz de dersimizi aldık’ diyorlar. Her şey ayan beyan meydanda ve Allah’ın izni ile bu iş çözülecek." dedi.

Diğer vatandaşlar da milletin bankasına el koymak isteyenlere dur demek için geldiklerini belirterek, "Bize düşen neyse yapıyoruz. Elimizde ne varsa koyup bankamıza destek olmak için buradayız." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim