Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Genç komiserin 15 ay önce gönüllü olarak Şırnak’a tayin olduğu öğrenildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bazı polislere usulsüz maaş taltifi verildiği iddiasıyla yürüttüğü soruşturmada gözaltına alınan 14 polisten Komiser Eray Kılıçarslan,  İ.Ç ve M.H tutuklandı.

20 GÜNDE YAKALADI

Tutuklanan üç polisin personelin izin, hastalık ve yurtdışı görevlerinin tutulduğu bilgisayarlara giriş izni olduğu öğrenildi.

Operasyonda tutuklanan polislerden Komiser Eray Kılıçarslan’ın 3 yıl Güvenlik Daire Başkanlığı’nda görev yaptığı, zorunlu şark görevi olmamasına rağmen 15 ay önce dilekçe vererek Şırnak’a tayin olduğu ortaya çıktı.

2013 yılının Haziran ayında Şırnak’ta göreve başlayan Kılıçarslan, mart ayında Silopi’de polis memuru Zeynep Özçelik’in teröristler tarafından yakıldığı olayın faillerini 20 gün sonra yakaladığı öğrenildi.

Kılıçarslan, ayrıca terör örgütünün şehir yapılan-ması KCK operasyonları kapsamında çok sayıda başarılı operasyona da imza attı.

‘Operasyon değil illüzyon’

Bugün'ün haberine göre, 17 Aralık operasyonunda Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olan Nazmi Ardıç taltif operasyonunun illüzyon olduğunu söyledi.

Bir operasyonun ortalama 8 ay sürdüğünün altını çizen Ardıç, operasyon günü izinli ya da yurtdışında görevli olmanın taltif almayı engellemediğine dikkat çekti.

Bugün

Editör: TE Bilisim