Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Yerel seçimlere 1 haftadan kısa bir süre kala yeni bir ses kaydı yayınlandı. Haramzadeler333 adlı Twitter hesabından yayınlanan ses kaydında iddiaya göre; Başbakan Erdoğan ile 'Alo Fatih' olarak bilinen Fatih Saraç konuşuyor.
"ÇOK ÇİRKİN BİR YAZI"

Ses kaydındaki iddiaya göre; Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi Saraç olduğu iddia edilen kişiye, Fatih Altaylı'yı kastederek çok çirkin bir yazı yazdığını söylüyor. Başbakan olduğu öne sürülen kişi bu yazının yakışmadığını, % 10 barajının bu ülkenin istikrarına demokrasiye engel olduğunu yazdığını ve bunun saçma olduğunu söyleyerek, "Affedersin ama Altaylı'nın aklı 10 yıl önce neredeydi" diyor. Saraç olduğu iddia edilen kişi bunun üzerine yapılacak tek şey olduğunu söylüyor ve konuşması yarım kalıyor.

"İSTİKRAR KOALİSYONLA OLMAZ"

Başbakan'a ait olduğu iddia edilen ses daha sonra milli istikrarın koalisyon hükümetleriyle değil tek partili iktidarlarla olacağını söylüyor. Bahsettikleri kişinin geçmişte konuştuklarında kendilerine hak verdiklerini ancak şimdi neden böyle bir yazı yazdığını anlamadığını söylüyor.

"SADECE BİRİNCİ SAYFAYA BAKIYORSUN HERHALDE"

Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, konuşmasının devamında Yavuz Semerci'den bahsederek çok ahlaksız bir kişi olduğunu, ahlaksızca bir yazı yazdığını, polisin orantısız güç kullandığını ısırdığını garip garip şeyler yazdığını söylüyor. Başbakan olduğu öne sürülen kişi bu duruma sinirlenerek Saraç olduğu iddia edilen kişiye, "Sen sadece 1. sayfaya bakıyorsun başka sayfalara bakmıyorsun herhalde" diyor.

"BEN 'YANLIŞ' DEDİM"

Saraç olduğu öne sürülen kişi de Fatih Altaylı'yı kastederek, "Ben ona dedim 'Fatih bu yazı yanlış' dedim. 'İkincisiyle düzelt' dedim. Söyledim." karşılığını veriyor.

"ULA SEN KİMSİN TERBİYESİZ"

Konuşmanın sonunda Başbakan olduğu iddia edilen kişi Kılıçdaroğlu hakkında konuşuyor. Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses, "Kılıçdaroğlu'nun terbiyesizce benimle ilgili 'Biz seni Başbakan olarak atadık' diyor. Ula sen kimsin ki beni atayacaksın terbiyesiz." ifadeleri yer alıyor.

Editör: TE Bilisim