Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü! Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü!
Bursa'da, başkasının adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı bilgileriyle bir bankadan 19 bin lira kredi çekmek isteyen şüpheli suçüstü yakalandı.

Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'ndeki bir bankanın Demirtay Şubesi'nde bir kişinin, başkasına ait kimlik bilgilerini kullanarak kredi çekmeye çalıştığı bilgisi üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, S.Ü. isimli şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüpheliden, adına hazırlanan kimlikle kredi çekilmeye çalışılan H.S. şikayetçi oldu. Emniyete götürülen şüpheli hakkında, resmi belgede sahtecilik, banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması suçundan işlem yapıldı.

Öte yandan İnegöl'de polise müracaat eden bir kişi, otobüs durağında beklediği sırada kimliği belirsiz bir yankesici tarafından parasının ve kimlik kartlarının çalındığını söyledi. Orhaniye Mahallesi, Baykut Sokak'taki otobüs durağında bekleyen Z.A., cebini kontrol ettiğinde 260 lira para, fenni muayeneye götüreceği arabası için not yazdığı küçük kağıdının çalındığını farketti. Z.A.'nın müracaatı üzerine polis, kimliği belirsiz yankesicinin yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim