TRT Belgesel  den skandal TRT Belgesel den skandal
Bitlis Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği üyeleri, topladıkları gıda ve giyim eşyalarını Anneler Günü nedeniyle kadınlara dağıttı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bitlis Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği Başkanı Hatıra Serkehni, dernek üyeleri ile birlikte zaman zaman ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini, maddi durumu iyi olmayan kadınlara bu tür yardımları yaptıklarını söyledi.

Serkehni, “Derneğimiz üyeleri tarafından Anneler Günü nedeni ile iki kadını yılın annesi olarak seçtik. Şimdi de 170 kadına giyim ve yiyecek yardımında bulunduk. 15 yıldır derneğimiz aktif olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Her yıl 8 Mart Kadınlar Günü ve Anneler Günü'nde daha faal olmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızın toplumdaki değerini yükseltmek ve onları daha hür bir yaşama alıştırmak için her türlü imkanı vermeye hazırız. Faaliyetlerimizin devamı için bir dernek binasına ihtiyacımız var. Buradan yetkilere seslenmek istiyorum. Şu an elimizde mevcut bir dernek binamız bulunmuyor. Daha önce bizlere tahsis edilen binanın, mevcut durumu nedeni ile yıkılma kararı alındı. En azından kadınlar için faaliyetlerimizi sürdürecek bir yer istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Cihan

Editör: TE Bilisim