Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Yeni bir sisteme geçilmesi için yapılan anayasa değişikliğinin içeriği toplum nezdinde tam olarak bilinmeden ne getirdiği ne götürdüğü tam olarak hukukçular tarafından tartışılarak ortak bir karar çıkmadan ya da eksikler ve yanlışlıklar ortaya konmadan gidilecek olan referandumda halkımızın bir çoğu liderlerin ağzına bakarak ya da parti amblemi üzerinden karar verecek . 

Yapılacak bu anayasa değişikliğinde verilen yetkilerin kötüye kullanılacağı varsayımıyla hareket edersek emniyet sibobunun olmadığı aşikardır. Kişilerin iyi niyetli olduğu varsayımıyla karar verirsek birgün duvara toslamamız an ve zaman meselesidir. 

Ak partili kardeşlerime soruyorum bu teklif diğer partilere ait olsaydı varsayalım ki cumhurbaşkanı da şu anda Tayyip bey değil de başka bir siyasi tercihi olan birisi olsaydı; evet ve hayır konusunda nasıl bir karar verirlerdi? 

Bunu ak partili olan ya da şu anda yapılmak istenilen değişikliği savunan diğer sempatizan vatandaşa soruyorum. Cevapları ne olurdu? lütfen bunu kendilerine sorsunlar; bir an olsun tarafsız gözle bakarak kararlarını gözden geçirsinler.

Saygılar.

(Şadan Yağlı)


Editör: TE Bilisim