Bülent Arınç, Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Star yazarı Ersoy Dede, Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için şok ithamlarda bulundu.

Sık sık kendisine ve pek çok isme “Fethullah Gülen’e ağız dolusu küfretsen de yüreğimiz soğusa” diyen Ersoy Dede’ye son günlerde tüm medyada yer alan “FETÖ’cülere gizli talimat, kendinizi gizleyin, Gülen’e küfredin, açık saçık giyinin, içki için” şeklindeki haberleri anımsayan Bülent Arınç, Dede’nin kendisini ele verdiğini yazdı.

Turgay Güler’in 27 Haziran’da “yakında her şey çok güzel olacak… Bekleyin” diyen bir tweet attığını; tıpkı Ersoy Dede gibi gizli FETÖ’cü olduğunu ileri süren Arınç, “darbeyi müjdeler gibi tweetler atıyordun, hakim karşıında hesap vereceksin” yazdı.

KRİPTO CEMAATÇİLER

Bülent Arınç asıl bu isimlerin “kripto cemaatçi’ olduğunu belirtip ifşayı onların twitleri ile yapıyor. Özellikle de Turgay Güler’in attığı bir twite dikkat çeken Arınç, “Turgay Güler’in 27 Haziran’da 2016’da yani 15 Temmuz darbe girişiminden 18 gün önce attığı twitleri çok ilginç. Aynen diğer paralelcilerin ‘ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK’ twitleri gibi” diye yazdı. Arınç ardından da 18 gün önce Güler’in attığı o twitleri yayınladı.

İşte Bülent Arınç’ın açıklamaları:

Turhan Çömez: Diyanet halktan topladığı 1 milyar lirayı İngilizlere vermiş Turhan Çömez: Diyanet halktan topladığı 1 milyar lirayı İngilizlere vermiş

Editör: TE Bilisim