BURUK KUTLADIĞIMIZ BİR BAYRAM DAHA ..!

Son yıllarda Millet olarak tabiri Caizse AĞIZ TADI İLE BİR BAYRAM KUTLAYAMIYORUZ ..!
Ülkemizin içinde ve Yakın komşularımızda yaşanan olaylar ve gelişmeler Bizi Üzüyor ayrıca endişelendiriyor ..Endişemiz temel sebebini ; Ülkemizin ve milletimizin geleceğidir ..!

Adalet ve Adil Paylaşım olmayan bir ülkede Gelecekten Ümitli olmak Zaten mümkün değildir .. Bunun üzerine bitmek Tükenmek bilmeyen PKK Terörü Tuz biber olarak ekleniyor..!ümitleri iyice yok ediyor ..!

Artık Genç nesil ve Yetişmiş Genç beyinler Türkiye'de çalışmak ve iş kurmak istemiyorlar .. kendileri için kendi ülkelerinde Maalesef bir gelecek göremiyorlar .,!

Zaten gençlerimizin büyük bölümü on yıllardır ülkemizde yaşanan Siyasi , ekonomik ve sosyal Çalkantıların neticesi 
İstikrarsızlık Nedeniyle, kendileri ile ilgili bir proje ve proğram ortaya koyamıyorlar .. daha doğru bir ifade ile" Hayal"dahi kuramıyorlar .

Böyle oluncada Türkiye'nin dışında şanslarını deneme arayışına giriyorlar ..!

Sadece Gençler değil elbette; ülkemizde Yaşayan insanlarımızın büyük bir çoğunluğu da Bayramda burukluk yaşıyor..! Sadece Bayramda değil elbette .. ! Gelecek endişesi hemen hemen her sosyal kesimden milyonlarca insanımızı bulaşıcı bir hastalık gibi Sirayet etmiş durumdadır ..!

Memurlar başta olmak üzere ;Asgari üçretli işçiler ve Emekliler Mili gelirden hak ettikleri payı alamadıkları ve geçim sıkıntısı çektikleri için yaşadıkları hayattan mutlu değiller ..

Küçük esnaflar ,kendi hesabına çalışanlar ile çiftçilerin büyük bölümü;hak ettikleri gelire ve yaşam standartına ulaşamadıkları için burukluk içinde yaşamlarını Sürdürüyorlar ..!

Ülkemizde Özellikle Suriyeli Göçmenlere Birinci sınıf VATANDAŞ muamelesi yapılması, Türk Vatandaşlarından esirgenen Devletin tüm kaynaklarının , göçmen Suriyelilere seferber edilmesi halkımızı oldukça rahatsız etmektedir ..! Ayrıca bu göçmenlerin vatandaş yapılması ,Türkiye'de Yardım alıp Suriye gidip harcamaları orada yapmaları . Sadece Bayramda 40- 50 Bin suriyelinin elini kolunu sallayarak bayramlaşmaya Suriye'deki akrabalarına gitmeleri .. Türk milletini Çileden Çıkarıyor .Böyle Göçmen mi olurmuş , bunlar bizi sömürüyorlar , sırtımızda kene ( Arap hayranı Soysuzlar hariç ) ..!

Ayrıca ;Bölücü Terörün Her zaman yaptığı Bayram -Seyran demeden asker -Sivil ,Polis -Korucu Kanı akıtmaya devam etmesi Türk milletine Huzurlu bir Bayram yapmasını engelliyor ..!

Bayramda ARAKAN akan Müslüman kanı , İŞİD'in Irak'ta Türkmen kardeşlerimizi katletmesi , Dahası ABD destekli Peşmerge başı BARZANİ'nin Türkmen kentleri KERKÜK , MUSUL , TELAFER ve TUZHURMATU'yu Kürdistan Toprağı ilan etmesi, TÜRKMENLERİ Boyunduruk altına almak istemesi..
Türk milletini üzüyor .. Barzani'nin alçakça Türkmen Yurtlarını kürdistan ilan ederek işgal etmesine Hükümetin kayıtsız kalışı ise; Türk milletini endişelendirmektedir öte kahrediyor ..,!Elbette Ülkemizde Yaşayan ve damarında "Türk kanı "Taşıyan ve insanım diyen herkesi bu gelişmeler endişelendirmektedir..!

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Sözün özü OHAL'le Bir Yıldır Yönetilen , adeta korku cumhuriyetine dönüştürülen Güzel Ülkemiz Türkiye'de ;Türk milleti olarak bir kurban Bayramını daha buruk kutluyoruz .,!!

Ülkemizi Yaşanır bir ülke olmaktan çıkartanları ,Miletimizin gelecek umutlarını yerle -Yeksan edenleri bu vesile ile bir kez daha Allah'a havale ediyoruz ..!

Büyük Türk Milletin kurban bayramını bir kez daha kutluyorum ..!

Fahrettin Yokuş


Editör: TE Bilisim