Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Ünlü araştırmacı Adil Gür, 10 Ağustos seçim günü, Sabah saat 08 ila 17 arasında seçim sandıklarının kurulduğu yerlerde bulundurduğu anketörler aracılığıyla topladığı verilerin sonuçlarını açıkladı.
Seçimin birinci turda sonuçlanmasında kadınların oy tercihleri etkili olduğunu söyleyen Gür, kadınların da erkeklere benzer aday tercihinde bulunması halinde, seçimlerin ikinci tura kalabileceğini öne sürdü.

Gür yapılan araştırmada, Recep Tayyip Erdoğan'ın erkeklerden yüzde 48 oy alırken kadınlardan ise yüzde 55 destek alarak ortalama yüzde 51,8'e ulaştığını söyledi.

Kadınların Erdoğan'a daha fazla destek vermesinin en önemli sebebinin hükümetin uyguladığı sosyal yardımları daha çok kadınlar üzerinden yürütmesi olduğunu söyleyen Gür, bir diğer sebebin de, Refah Partisi 'nden (RP) bu yana mahalle ve sokaklara kadar inen bir kadın siyasi örgütlenme ağının olması olduğunu belirtti.


Editör: TE Bilisim