CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e soruyorum CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e soruyorum
 Başbakan il başkanları toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında MHP'nin koalisyonda bulunmak istemediğini bir kez daha açıklayan Başbakan koordine olmaya karar verdiklerini açıkladı.

"MHP İLE KOORDİNE OLMAYA KARAR VERDİK"

MHP hükümet ortaklığı yapmak istemiyorlar ama koordine halinde olmaya karar verdik. Faruk Çelik'in başkanlığında bu sürüyor..

Daha 8 Haziran sabahı AKP ile asla diyen yüzde 13 ile zafer kazanmış gibi davranan bizim yüzde 41 ile yas tutmamızı bekleyen HDP ile de görüştük ama terör konusu sebebiyle bu konuda yol alamayız.

"BİZE BAYRAMI HARAM KILMAK İSTİYOR"

Biz koalisyon görüşmeleri yaparken Türkiye'nin 13 yılda gerçekleştirdiği huzur ortamını bozmak için bazı karanlık odaklar harekete geçti. Birileri bize bayramı haram kılmak istiyor.

7 Haziran tek partinin oluşturulduğu bir döneme son vermiştir ve şimdi kaos çıkarmanın tam vaktidir. Ve üç maşayı aynı anda kullanmaya karar verdiler ya da onlar gönüllü olarak ortaya çıktı.

Birincisi DEAŞ'tı, Ocak 2014'de onları cezalandırmıştı. Bu sefer de Suruç'ta vatandaşlarımızı öldürdüler. Onlara karşı ne yapacağımızı düşünürken bu sefer de ikinci maşa ortaya çıktı. PKK, Adıyaman'da bir askerimizi şehit etti. Onların mekanları cennettir. Bugün de verdiğimiz şehitlerin acısı yüreğimizdedir.
Editör: TE Bilisim