BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
DEĞİŞİMİ DAHA ÇOK SES GETİREN ETKİLİ BİR MHP İÇİN İSTEMİŞTİK!
Sabri Şenel

Komplo ve komplo teorilerine alet edildik ve meydan akp ye kaldı.Yıllardır bekledik değişimi işte bunun için istedik ama komplo teorileri üretilerek komplolar ile durdurulduk adaylar hep kıymetli hatta sayın genel başkan da,...

Kıymetli bir kurultay sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli' yi tekrar seçse bile, bugün gündemi sarsar iki dudaģa mahkum bir ülkeye mecbur olmazdık.

Olağanüstü hal de artık ülkeyi fiilen muhalefetsiz bıraktı. Bundan sonra kendileri çalıp kendileri oynuyor.

Alçak darbeciler iktidarı eleştirilemez güç yaptı. Zaten yeterli muhalefet olmadığı için bu hale geldik. Şimdi artık iyice meydan boş kaldı. Hem ülkeyi darbecilere muhatap eden şartlara çanak tuttular, hem de FETÖ ve PKK ile kol kola memleketi yòneterek, kan dökülmesine sebep oldular.

Değişim, iktidardan hesap soran bir diri muhalefeti ülkeye armağan ederdi. Ama sanki MHP bir yere kaçırılıyor... "komplo var" denilerek tabana geçit verilmedi.

MHP, bugün etkili ses getirici gözlerin gönüllerin fark ettiği parti olurdu. Ama yazık, küçük ikbal ve koltuk hesapları ile, partiye de, ülkeye de zarar verildi.

Birilerinin alın teri, gözyaşı, emeği birilerinin koltuk ağaçlarını suladı. O muhteşem değişim enerjisi toprağa gömülerek heba edildi. Yazık oldu ülkeye çok yazık!

Aldatılan, kandırılan ve demokrasi figüranı rolü verilerek iradesi zincirlenen bu millet, daha ağır bedel ödemeden inşallah uyanır!

Evet uyuyor, uyutuluyor, aldatılıyoruz!

Özetle, tabana yazık edildi. Enerjisi gòmüldü, umutlar yok edildi. Ülke tek seçeneğe mahkum edildi. Demokrasi sadece mevcudu muhafaza ve muhalefeti insaf vicdan ölçülerinden çok uzak kalarak yok etmeye dònüşmüştür.


(Haberalp)



Editör: TE Bilisim