Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Bahçeli, Etyen Mahçupyan'ı 'Başbakan'ın kalemini millet aleyhine kullanan ve Mahçupyanlığıyla tanınan danışmanı PKK'nın süreç boyunca çok şey kazandığını açıklamış. Bu danışman dikişi patlayan yama gibi açıldıkça açılmış' diye telendirdi.
İşte Bahçeli'nin o sözleri...

'Başbakan'ın kalemini millet aleyhine kullanan ve Mahçupyanlığıyla tanınan danışman...

AKP'nin gitmesine az kalmıştır. Millet bu karabasandan kurtulacaktır. 12 yıldır süren bozgun dönemi demokrasi destanıyla kapanacaktır. Manevi mefta olan AKP kadroları Türkiye'nin üzerine saldırmıştır. AKP iktidarlarında büyük düşünmekten bahsedilmiş büyük büyük götürülmüştür.İşimiz hizmet gücümüz millet denilmiş, gerçek işin talan, gerçek gücün yalan olduğu görülmüştür. Hedef 2023 yutturmacıyla, büyük zaaf, 36 etnik parça hedef dağılma denilmiştir.Hayaldi gerçek oldu kandırmacasıyla ihanet gövde gösterisi yapmıştır. Sevindirici gelişme ki AKP'ye oy veren vatandaşlarım vahametin farkına varmıştır. Hükümetin tek ayak üzerinde 40 yalan söylediğini millietimiz anlamıştır. Milli kimliğe sabote düzenlenmiştir. PKK AKP ile birlikte parsayı toplamış voleyi vurmuş altın yıllarını yaşamıştır. İmralı adasındaki cani başı pazarlıklarla belini doğrultmuştur. 
Şimdiki başbakan yardımcısı biz terörist ile pazarlık yapan namussuz ve şerefsizlerden değiliz demişti. Erdoğan ise bizim masaya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar bunun hesabını verecektir demiştir. Sanıyorum şeref ve namusu ipe serilmiş un gibi olanlar bundan böyle iki düşünüp bir konuşacak ve ağızlarının perhizini bozmaya yanaşmayacaktır. 
İmralı ve Kandil arasında tam bir pazarlık hattı kurulmuş. 

Başbakan'ın kalemini millet aleyhine kullanan ve Mahçupyanlığıyla tanınan danışmanı PKK'nın süreç boyunca çok şey kazandığını açıklamış. Bu danışman dikişi patlayan yama gibi açıldıkça açılmış, kamu düzeninin bölgede PKK'da olduğunu büyük keyifle duyurmuştur. İşte gerçek Türkiye tablosu budur. Daha sonra panikle inkar edilse de bu itiraf yarışına İçişleri bakanı da katılmıştır. Alan hakimiyetini kaybettik denilmiştir. 

Bizim tespit ve müşahedelerimiz ihanet sürecinin Türkiye'yi çöküşe götürdüğüdür. PKK yol kesmekte, haraç toplamakta, özerklik ilan etmekte ve kanlı eylemlerini sıklaştırmaktadır. Devlet otoritesi sıfırlanmaktadır. PKK meseleyi uluslararası platforma taşımak için elinden geleni yapmaktadır. Türkiye çözülme ve kanlı savaş tehditleri arasına sıkışmıştır. 

Kırmızı kitabı eline alanlar Türkiye üzerine kırmızı kalemi çekmek istemektedir. Erdoğan başbakan iken çözüm süreci umut yolculuğu demişti. Bahar kalıcı olacak demiş, neyin kalıcı olduğu bugünlerde iyice açığa çıkmıştır. Terör prangasını söküp atıyoruz diyerek pembe tablolar çizmiş sökülenin ne olduğunu aziz milletimiz görmüştür. Süreç tam bir kargaşa ve kaostur.
....
Erdoğan bu oyun rasgele bir oyun değildir diyor. 

Editör: TE Bilisim