BARIŞ SİLMEK MİDİR? KİMİN SİLİNECEĞİNİ ALLAH BİLİR, PKK İLE BARIŞ ÖLÜLERLE SAVAŞ!                        
Türk Bayrağı, Atatürk resmi kaldırılıyor. Katillerle barış imzalamaya çalışanlar ölülerle savaş etmeye devam ediyorlar. Önce Arif Nihat Asya'nın bayrak şiiri kaldırıldı kitaplardan arkadan tüm milli direnç noktaları birer birer siliniyor. Barış, bayrak şiirini silmek midir? Barış Atatürk'ü silmek midir? Barış TC'yi silmek midir? Barış Türk'ü silmek midir? İkbal sesine engel olmalıdır.
HANİ BAŞBAKAN ÜÇ DEFA ÜST ÜSTE SEÇİLME YASAĞI GETİRMİŞTİ?
Erdoğan istisna, çünkü o ülkeye, Öcalan bölgeye başbakan olacaktır. Gelecekte evlatlarımıza Türk devletini ve onun güvenlik kuvvetlerini dize getirdik diye tarihi kayıtlara not düşülecektir. Sanki mağlup bir ülkenin milleti ve devleti galip gelen başka bir gücün karşısında barış kelimesini gündeme getiriyor. Muhatap olduğumuz bir kanlı alçak insanlık dışı cinayet şebekesi değil midir? Biz asla mağlup olmadık. Bu zilleti asla kabul etmiyoruz. Bu millet topyekün bu muameleyi hiç hak etmedi. Mağlup olan, diz çöken ayakları titreyen, Sadece AKP iktidarıdır. Başkanlık, iktidar ve güç hayaliyle dünyalık peşinde koşan Erdoğan'dır. Biz sandık ki üç defa üst üste milletvekili seçilmesini engel olma hükmü demokratik bir tavırdı. Halbuki etrafta milletvekilliği, belediye başkanlığı için yanıp tutuşan yığınla insanı bu şekilde emrine amade kılmayı gerçek niyeti olduğunu şimdi anlıyoruz. Mevcut Cumhurbaşkanlığı yetkileri bile iktidar hırsını tatmin etmiyor. Bir başkanlık uğruna ülke barış çözüm adlı çözülme ayrışma ötekileşme ve Kürdistan'a mecbur ediliyor. Bu millette bütün olanları şehitler gelmesin kan akmasın maskeli ambalaj kelimelerle hazmediyor.Yarın bunun hesabını hep birlikte çok acı şekilde vereceğiz. Vicdanlar uyanmalı, Allah sesleri şehitlerin son vasiyetleri cüzdan sesine para sesine, makam, ikbal sesine engel olmalıdır.
"TÜRKİYE CUMHURİYETİ" , "TÜRK" VE “TÜRK BAYRAĞI” BARIŞIN ENGELİ MİDİR?
TC ibarelerini alıştıra alıştıra, tepkileri tilkice geçiştirerek, pişkin pişkin millete yalan söyleyerek, utanmadan, sıkılmadan, milletin gözünün içine baka baka siliniyor. Bunun adı sinsice operasyon değil midir? Ya bu ülkede size yetki verenlere hemen seçimin ardından yemin ederek söz vermediniz mi? Bu sözlü akit değil midir?  "Müminler akitlerine bağlı kalırlar" Akitlerine bağlı kalmayanların İslam akaidince hükmü nedir? TC tepkisi geri atım attırdı. Zaten bu iktidarın işi gücü çizgisinde yürümek değil zikzak, u dönüşü ve kafa karışıklığıdır.
TÜRKLER GELİYOR, ZALİMLER İÇİN EN KORKUTUCU CÜMLEDİR.
Hedefte Türkiye ve Türkler vardır. Türk milliyetçilerini şizofren, ırkçı, kafalarında mahkum ettikleri yerden çıkarsalar kendileri de kurtulacaklar. Aslında ülkenin gerçek barış, kardeşlik, çözüm süreci Seyyid Ahmet Arvasi’nin tarif ettiği Kuran, sünnet yolunda olan Türk milletinin yoludur. İnsanlık Türk milletini bekliyor. Türkler geliyor, zalimler için en korkutucu kelimedir. İnsanlık bu cümleye hasrettir. Bu hasret bitmeli vuslat gerçekleşmelidir. Bütün millet evlatları haydin felaha! Haydi kurtuluşa! Haydi İslam'ın hizmetkarı bu milleti yeniden dirilişe, kurtuluşa hadim kılmaya!
TÜRK MİLLETİ KOZMİK ODASI MİLLİ HAFIZASIDIR
MHP Genel başkanı Türk milletine kutup yıldızı oluyor. Durma ilerle Türk milleti seninle ihanetler, işbirliği süreçleri, krizler gerçek kahramanlarını çıkarır. Türk milleti bu günler kozmik odası olan hafızasına saklıyor. O odaya bu millete gerçekten hizmet edenler ancak girebilir. Bu kara günler nurlu bir sabaha gebedir. Güneş elbet doğacak, hakikatler anlaşılacaktır.