LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı Çıplaklı’da hizmet veren Büyükşehir Özel Eğitim Okulu’nun öğrencileri, yılsonu heyecanı yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi’nin engelli öğrencilere yönelik hizmet veren Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu’nda yılsonu etkinliği düzenlendi. Okulun çalışmaları hakkında bilgi veren Kurucu Müdür Cahit Oğuz, engelli bireylere yönelik her türlü faaliyetin yapıldığını, iş okulunda el becerilerinin yanı sıra kişisel gelişmeler için birçok aktivitenin gerçekleştirildiğini söyledi.

Spor salonu, fizyoterapi havuzu, sera gibi bir çok alanda verilen eğitimle engelli öğrencilerin hayata tutunmalarının sağlandığını hatırlatan Oğuz, "52 yatak kapasiteli otelimizle engelli ailelere yönelik de hizmet veriyoruz. Burası Türkiye’nin en önemli merkezlerinden bir tanesidir." dedi.

Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nin bölgeye çok önemli katkıları olduğunu aktaran Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, "Sosyal devlet olarak engelli öğrencilerin her türlü haklarını korumalıyız. Engelli bireylerin hayata bağlanmasını sağlamalıyız. Bu merkezin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra ise öğrenciler hazırladıkları gösteriyi sundu. Engelli öğrenciler gösterilerini sunarken, ailelerde salonda ayrı bir heyecan yaşadı. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, halk oyunları ve dans performansı sergileyen engelli öğrenciler büyük beğeni topladı.

Editör: TE Bilisim