AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde engellilere tekerlekli sandalye alabilmek için başlatılan kampanyada 1 milyondan fazla ‘mavi kapak’ toplandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Osmaniye Engelliler Platformu ve Çavuşoğlu AVM tarafından 3 ay önce başlatılan ‘mavi kapak’ kampanyası 30 Eylülde sona erdi. Kampanya kapsamında 1 milyon 166 bin 400 adet mavi kapak toplandı. Kampanyada Alibozlu İlköğretim Okulu 822 kilogram mavi kapak toplayarak birinci oldu. Karacören İlköğretim Okulu 376 kiloyla ikinci olurken Yazlamazlı İlköğretim Okulu da 98 kilogram kapak toplamayı başardı.

Dereceye giren okulları kutlayan Çavuşoğlu AVM sahibi Turan Kaya, birinci gelen okula bin 250, ikinciye bin üçüncü ye ise 750 TL tutarında kırtasiye malzemesi verileceğini aktardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı ise kampanyanın başladığı günden sonuna kadar destek veren ilçe halkına teşekkür etti. Sarı, proje ile 3 ayda 46 tekerlekli sandalye alacak kadar kapak toplandığını vurguladı. Engelliler Derneği Platformu Düziçi temsilcilisi İlyas Yiğit ise kapakları dernek olarak sistemli bir şekilde topladıklarını belirterek, engellilere yapılan desteğin önemine değindi.







Editör: TE Bilisim