Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 AKP-PKK ortaklığı, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ile birlikte ülkenin varlığı ve birliğinin göstergesi olan her ne varsa, tamamına karşı savaş açtı. AKP, İmralı canisi ve Kan dilli katillere heyet göndererek, taleplerini alıp bütün istediklerini yerine getirmeye uğraşırken, bu durumu fırsat sayan PKK'lı teröristler de devleti ve Türk Milleti'ni temsil eden her şeyi hedefe koyup saldırıyor. 
 
BAŞBAKAN Yardımcısı Beşir Atalay, Kan dillilerle biraraya gelmenin formüllerini aradıklarını ilan ettiği gün, Lice'de kanlı heykel dikildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu kanlı heykeli kaldırmasını bahane eden terör örgütü PKK yandaşları, Van'ın Başkale ilçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykelini, halat bağlayarak devirmeye çalıştı. Bir grup PKK'lı da bölgede yol kapatma eylemi yaptı.
 
AKP-PKK ortaklığı, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ile birlikte ülkenin varlığı ve birliğinin göstergesi olan her ne varsa, tamamına karşı savaş açtı. AKP, İmralı canisi ve Kan dilli katillere heyet göndererek, taleplerini alıp bütün istediklerini yerine getirmeye uğraşırken, bu durumu fırsat sayan PKK'lı teröristler de devleti ve Türk milletini temsil eden her şeyi hedefe koyup saldırıyor.
 
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kan dillilerle biraraya gelmenin formüllerini aradıklarını ilan ettiği gün, Lice'de kanlı heykel dikildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu kanlı heykeli kaldırmasını bahane eden terör örgütü PKK yandaşları, Van'ın Başkale ilçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykelini, halat bağlayarak devirmeye çalıştı. Bir grup PKK'lı da bölgede yol kapatma eylemi yaptı.
 
PKK'lı kanlı katil Cemil Bayık, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın "Kandil'le direkt görüşülmesini arzu ediyorum" çağrısına "Biz her zaman açığız. Bu basın olabilir, heyetler, uluslararası kurumlar olabilir" cevabı verirken, AKP hükümeti ile terör örgütü arasındaki ihanet paslaşmaları da hız kazanıyor. HDP heyeti, AKP hükümeti ve bebek katili Abdullah Öcalan ve devlet temsilcileriyle yaptıkları istişareden sonra, Kandil'de KCK'lı katillerle biraraya geldi.
 
YİNE BEBEK KATİLİNE GİDECEKLER 

Görüşmede, bebek katili Öcalan ve hükümetle yapılan görüşmeden edinilen izlenimler ve alınan bilgiler KCK'lı katillere sözlü olarak aktarıldı . "Çözüm sürecinin geldiği aşama, devletin tutumu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın açıkladığı ülkeyi bölmenin yol haritasına ilişkin yürütülen çalışmalar" ın da görüşmede ele alındığı belirtiliyor. Heyetin geldikten sonra önümüzdeki günlerde yeniden İmralı'ya gitmesi ve bebek katili Öcalan ile yeni bir görüşme gerçekleşmesi de bekleniyor.
 
YİNE ATATÜRK HEYKELİNE SALDIRI

AKP hükümeti terör örgütü ile işbirliğini sürerken, Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki olayları bahane eden PKK yandaşları, Van'ın Başkale ilçesinde bulunan Atatürk heykelini, halat bağlayarak devirmeye çalıştı.
Alınan bilgiye göre, Lice'deki olayları bahane ederek ilçe merkezinde izinsiz gösteri yapan yüzleri kapalı bir grup terör örgütü PKK yandaşı, gece saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykeline saldırı girişiminde bulundu.
Meydandaki MOBESE kameralarından göstericilerin heykeli halat bağlayıp devirmeye çalıştığını gören polisler, vakit kaybetmeden bölgeye çok sayıda polis sevk etti.

Heykeli eğen ancak deviremeyen eylemciler, polis ekiplerinin olay yerine geldiğini görünce bölgeden hızla uzaklaştı.
Heykele bağlanan halatı açarak incelemek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götüren polisler, heykel çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.
 
BİNGÖL'DE PKK'LILAR YOL KAPATTI
Bingöl'de ise PKK'lı bir grup, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı katil Mahsum Korkmaz'ın heykelinin güvenlik güçleri tarafından indirilmesini bahane ederek yol kapatma eylemi yaptı.
Polisin, yolu açması için anons yapması üzerine PKK'nın sözde gençlik yapılanması YDG-H üyesi grup, polise molotof, havai fişek ve taşlarla saldırdı. Saldırı sonrasında gruba müdahale eden polis, tazyikli su ve biber gazı ile karşılık verdi. Yaşanılan olaylar sırasında bir göstericinin atmış olduğu molotof bombası 2 katlı bir binanın çatısına isabet etti. Çatıda çıkan yangında maddi haser meydana geldi. Olaylar ara sokaklarda devam etti.
 
Olayın görgü tanığı bir kişi, "Bu olaylar başlamadan önce beyaz bir kamyonet kasasında 8-10 çocuk olay yerine slogan atarak, ıslık çalarak geldi. Yetkililer MOBESE kayıtlarından bunları tespit etmeli" dedi. 

Editör: TE Bilisim