Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Diyarbakır Lice'de terör örgütü PKK'nın Türk bayrağını indirmesine tepkiler sürüyor. Siyasiler bugünkü Grup topğlantısında tepkilerini dile geitirken en ilginç tepki de Başbakan Erdoğan'dan geldi.
 
Erdoğan konuşmasının başında askere yüklenerek "O bayrağı indireni indireceksiniz" derken, üç dakika sonra "Bayrağı indiren vurulsaydı, ortalığı karıştıracaklardı" diyerek bayrağı indiren PKK'lının vurulmamasını savundu. Başbakan Erdoğan'ın bu tutumu her iki kesimi de idare etme olarak yorumlandı.
 
İşte Başbakan Erdoğan'ınkonuşmasındaki o çelişkili bölümler...
 
GRUP TOPLANTISININ BAŞINDAKİ SÖZLERİ: "Çıkacak birisi garnizonun duvarların ıaşacak Türk bayrağını indirecek oradaki görevliler seyredecek. Neymiş çözüm sürecini sekteye uğratmayalım. Ne demek ya. Ne demek çözüm süreci. O garnizonun içine girip de bayrağı indireni orada her halükarda indirip gereğini yapacaksın. Yapmıyorsan sorumlusun. Heralde ben Ankara'dan gelip de o bayrağı indireni ben indiremeyeceğim. Oradaki görevli indirecek. Çözüm süreci falan böyle bir şey olmaz. Askerin bahanesi olamaz. Polisin bahanesi olamaz. Gereği neyse bunu yapacak."
 
BU DA ERDOĞAN'IN TAM 5 DAKİKA SONRAKİ SÖZLERİ:

Eğer o maşa o sırada vurulursa terör örgütü ve HDP kitleleri tahrik edecekti. O hain vurulsaydı doğu ve güneydoğu karıştırılacaktı.


Editör: TE Bilisim