Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi
İstanbul'da, silah tehdidiyle kaçırdığı eski eşini bir konteynere kapatıp baltayla saçlarını kestikten sonra tecavüz ettiği öne sürülen Metin E. (38), sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yaralı olarak 22 Şubat günü Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen D.A., ilk tedavisinin ardından polise verdiği ifadesinde kendisini bu hale 8 yıl önce boşandığı eşinin getirdiği bilgisini verdi. Eski eşi Metin E.’nin sabah işe gideceği sırada yolunu kestiğini, silah tehdidiyle arabasına bindirip Silivri’de bir konteynera kapattığını aktaran D.A., saçlarını balta ile kesen eşinin burada kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Mağdurenin ifadeleri doğrultusunda harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yerini tespit ettikleri Metin E.’yi dün akşam Bağcılar’daki akrabasının evinde yakalayarak gözaltına aldı.
Metin E.’nin 2005 yılında bir gasp çetesi operasyonu sırasında gözaltına alındığı ve 7 yıl cezaevinde yattıktan sonra 5 ay önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyip, eski eşiyle ilişkiye girdiklerini aktaran Metin E., sevk edildiği Silivri Adliyesi’nde mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim