İşte Fahrettin Yokuş'un açıklama metni:

DOSTLARIMA ÖNEMLİ AÇIKLAMA;

Ülkemizin En önemli Gündemi olan Anayasa değişikliği ile ilgili olarak; Aydın İzmir ve Manisa'da yaptığımız teşkilat proğramlarım da şahsi görüşlerini paylaştım..! TBMM ' de Görüşülen Anayasa teklifi paketinin ülkemizin Hayrına OLMADIĞINI İfade ettim ..

Özellikle Aydın'daki konuşmamı çarpıtarak Kaleme alarak internete koyan bir gazetecinin Yazdığı "Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeliyi kastederek eleştirdi" şeklindeki beyanını bahane ederek, Sanal alemde şahsıma yönelik ağır hakaretlere varan sözler ve ifadeler yazan Densizler çıkmıştır . Bu sanal alem kahramanı !Yüreksiz tetikçiler ! kendilerini de ele verdiler .. Ne kadar zavallı ve aciz olduklarını göstermek suretiyle ..!

Sanal Alemde ; "Haddini bil Fahrettin yokuş " diyerek kampanya yapmaya çalışan , beynini kiraya vermiş tetikçiler , kendi --HAD BİLMEZLİKLERİNİ -- Görmeyip alçakça iftira peşinde koşuyorlar .. Bunlar KULA KULLUK EDEN ZAVALLILARDIR ..! Onlara sadece acıyorum ..!


Buradan tüm dostlarıma ve dünya aleme Sözüm şudur : BEN 59 YILLIK ÖMRÜMDE Kendimi bildim bileli HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEDİM . İnandığım davadan ve yoldan taviz vermedim .. İrademi hiç kimseye teslim etmedim .Her zaman ve her yerde "Davaya Sadakatim Şerefimizdir " dedim .!


25YILLIK SENDİKAL EMEK MÜCADELEMDE DE HEP HAK , HUKUK VE ADALET MÜCADELESİ VERDİM . BelkideTürkiyedeki Sendika Başkan'ları içinde Yüce Peygamber'imizin "HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSANLAR DİLSİZ ŞEYTANDIR "hadisi Şerifi başta olmak üzere ,Emek'le Hak'la ve Adalet'le ilğili hadislerini konuşmalarında en çok kullanan kişilerin başında gelirim ..! Bu değerlere hücrelerime kadar inandığım için .. 

Rahmetli Babam küçükken bize " Evlatlarım Çelik gibi olun , demir gibi olmayın ! Demir eğilir bükülür " diye öğüt verirdi . Bu benim hayatımın rehberi oldu ..! 

Hayatım boyunca ilkeli olmaya ,adaletle insanlara davranmaya çalıştım eksiklerim ve yanlışlarım oldu elbette ..! 
Hatır için inanmadığım hiç bir şeye destek vermedim .. 

Kimseye koltuk değneği olmadım . Kimseyede dayanarak bir yerlere gelmedim.. Kim böyle bir iftirayı ortaya atıyorsa ispat etmelidir . Hiç bir siyasi partinin kapısına gidip şahsım ve yakınlarım için talepte bulunmadım . 

Bu hususta da aksini söyleyecek biri var ise susmasın söylesin , ispat etsin.. BUNLARI neden yazıyorum ! sanal alemin ucuz Kahraman'ları! zavallılar bilsin diye ..! 

Şahsımla ilgili, İnsan MÜSVETTESİ bir avuç haysiyetsiz yaklaşık bir yıldır alçakça iftirada bulunuyorlar .. Şimdi de yeni tetikçiler peydah oldu . Sanal alemde ..! Bu zavallılara sadece acıyorum .!!Bu haysiyetsizlere iki gruba ayrılıyor .. Bir gurup camiamıza baglı bir kuruluştan fitne üretiyor hepsi de sözde memur ,diğer bir grup ise onların derdi başka bir dernek yönetim kavgası içinde olanlar yani dünya nimeti derdine düşmüş haramzadeler ..! DAHASI kula kulluk eden zavallılar ..!

Bu kadar aciz ve şahşiyetsizler den oluşan bir avuç insan müsfettesinin YAPTIKLARI elbette yanlarına kar kalmaz . Özellikle sayın Devlet Bahçeliye incitici sözler söylediğim yalanlarına sığınan, DAHASI parti muhalifleri ile hareket ettiğim iftirasını atanlar şunu bilmiyorlar ; BEN KİMSEYE BOYUN EĞMEM ,KİMSENİN YALAMASI OLMAM .DEVLETBEY'EDE İNCİTİCİ SÖZ SÖYLEMEM , edebim ve İnandığım değerler buna fırsat vermez . Yanlış yapan kim olursa olsun çekinmeden korkmadan edebim dahilinde söylerim .. 

Bu güne kadar da söyledim buna genel merkez yöneticilerinin yarısı şahittir ..!


Ankara merkezli , Hakkı'mda kaynatılan iftira kazanına elbette alçaklar kendileri düşecektir . Benim Allah ' dan başka hesap vereceğim bir kulu yoktur .. Kimseye minnet borcumda yoktur .! Kimse KARŞISINDA da boynumu bugüne kadar bükmedim ,bundan sonrada bükmem .. Hiç bir makam ve mevki benim Onur'umdan ve şereflimden asla kıymetli değildir.

Kimseden bir beklentim ve talebim şahsım adına bu güne kadar olmamıştır , bundan sonra da olmaz ..!Olamaz da .

Herkes Bilsin ki; 

Bu güne kadar olduğu gibi ,bundan sonrada inandığım değerler ve kutlu emek mücadelem de kararlılıkla yoluma devam edeceğim . Milletimize Sevda'mdan ve davama hizmetimden ve sadakatimden kimse beni alı koyamaz ..
Kimsenin de ;Allah'ın izniyle bu kutlu mücadelede beni yıldırmaya ve alı koymaya gücü yetmez ..


Biz yıllarca Anayasa panelleri ve konferansları yaptık geçmişte...! TÜRKİYE KAMU -SEN OLARAK ,hatta Alanında uzman anayasa hocaları ile (yaklaşık 30 Türk milliyetçisi Öğretim üyesi )Çalıştaylar Yaptık 70 Gönüllü kuruluşla birlikte bu Çalıştay sonuçları doğrultusunda AÇIKLAMALAR yaptık .. 

(ARALARINDA TÜRKAV , Ülkü tek GİBİ KURULUŞLARIN OLDUĞU ) Ayrıca Meclis'teki Milletvekillerinden( üç partinin ) oluşan komisyona görüşlerimizi yazılı ve sözlü olarak sunduk ... Yüzlerce kez konuşmalarımızda Parlementer Sistemden Yana olduğumuzu .. PARLEMENTER SİSTEMİN DAHA DA GÜÇLENDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ SAVUNDUK ..! (Hafızaları Tazelemek için Önümüzdeki günler de 2011'deki Anayasa Çalıştayını yapan ve destekleyen tüm kardeş kuruluşları adının yayımlayacağım .önümüzdeki süreçte hep beraber göreceğiz bu KURULUŞLARIN kaç tanesi omurgalı davranıp ,İlkeli durabilecek ..!

HERKES GÖRMELİ..!OMURGASIZ FİTNECİLERİDE BÖYLECE TANIMALI ..!


Herkes Bilsin ki ;Ben bugüne kadar hiç bir şahsi meselemi bu şekilde yazıp kamu oyuna açık hale getirmedim .. İftiracılar sandılar ki korkuyorum .. Haram yemedim ki ;karnım ağrısın ..!İftiracılara inanan bazılarının da şahsıma yönelik ağır eleştirilerde bulunduklarına üzülerek şahit oldum .


Bu tavrım bir savunma değildir . Haysiyetsizce Arkamızdan tezgah kurmaya çalışanlara bir meydan okumadır .. Bu gürüh bilsin ki;

NE TÜRKİYE KAMU SEN' iN şerefli Yöneticilerini, nede beni hedef tahtasına koyarak..! bizlere geri adım attıramazlar ve yıldıramazlar . Biz dün neysek , bugün de oyuz yarın da ..

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

İLKELERİMİZDEN VE KUTLU YOLUMUZDAN TAVİZ VERMEDEN YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ SÜRDÜRECEĞİZ ..ve ben FAHRETTİN YOKUŞ OLARAK SONUNA KADAR SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM . 

Daha'da Ötesi ; Ülkeyi felaketin Eşiğine GETİRENLERE daha fazla yetki verip devlet Başkan'ı olmasının yolunu açmayı, ülkemizin hayrına görmüyorum .Ülkemiz daha kötüye gider hukuk ve adalet kalmaz .Terör artar . Ekonomi kötüye gider .. Tek kişinin aklı 80 milyonluk ülkeyi yönetmeye yetmez ..!Bu benim fikrimdir .. Bana Aittir . Bunu söyledik diye edepsizce bana SALDIRAN kuş beyinlilere bir kez daha DUYRULUR ..Allah'a emanet olunuz 

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN..!


Editör: TE Bilisim