Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 1977 yılı Güneş Moteli milletvekili sonrası kurulan Ecevit hükümeti 'nin haftası dolmadan , Kırşehir Eğitim Enstitüsü'de ki müdür yardımcısı görevinden alınarak , Niğde'nin Bor İlçesi Altınhisar Ortaokulu'na sürgün edildik. Oradan da İstanbul Mahmutpaşa Ortaokuluna depo tayini ile atamam yapıldı .

Kısacası madden ve manen perişan edildim . Aldığımız maaş çok azdı , yani müstakil bir ev tutamayınca , babamlarla aynı evde kalmak mecburiyetinde kaldım ...

Bizler baba'ya karşı çok saygılıydık , o zaman henüz yaşını doldurmamış olan kızımı , baba'nın yanında sevmek ve kucağımıza almamız hadsizlik kabul edilirdi . Yani baba ve ocağımıza saygımız sonsuzdu . Rahmetli babam ve anam , benim hayatımdan hep endişe duymuşlardı , kısaca benden yana yüzleri hiç gülmedi !..

Şimdi bunları yazma sebebine gelince ; başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ve bu olanlar sonrası Rahmetli babam yeter gibisinden öfke ile " Bu Ülkücülük ne belaymış , ailemizde huzur bırakmadı" diye serzenişte bulununca , parasız ve pulsuz bir şekilde eşimi ve subyan kızımı alarak , bir daha geri dönmemek üzere ,baba evini terk ettim .

Hülasa , ben davam adına hayatta iken bir tek sefer , babama isyan etmiş biriyim . Benim Ülkücülüğüm ölümüne bir sevdadır ...

Fakat , evirdim çevirdim , ikinci baba ocağı olan bugünki yöneticilerin başında bulunan , kumpascı , hep bölen ve Ülkücülüğü istismar eden ve satanlarla yürünemiyeceğine kanaat getirdim .

Hiçbir talep ve ihtirasım olmaksızın Sayın Akşener bacımla beraber olacağım.

Bütün Ülkücülere canım feda ,üzdüklerim olursa , kusura bakmasın ,benim hakkım kimde varsa helal olsun , üzerimde hakkı olanlarda haklarını helal etsin lütfen...

Nesip Sağır


Editör: TE Bilisim